Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Posturi vacante la IPJ Constanța pentru Biroul Protecția Animalelor. Liber la angajări

ro

19 Dec, 2020 07:24 6361 Marime text
 
  • La IPJ Constanța a fost scos la concurs, prin încadrare directă, un post de ofițer specialist I medic veterinar.

Ministrul Afacerilor Interne Ion Marcel Vela a anunțat, pe pagina sa de Facebook, scoaterea la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, a 264 de posturi în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor.
 
În acest fel se va completa organigrama formată din polițiști judiciariști, polițiști de la ordine publică și medicii de la ANSVSA transferați la noua Direcție pentru Protecția Animalelor, care va funcționa în structura IGPR.
 
Se va organiza concurs de încadrare pentru 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.
 
Înscrierile se fac, on-line, până în data de 28 decembrie 2020, la toate unitățile de poliție care au anunțat concursurile.

 

La IPJ Constanța a fost scos la concurs, prin încadrare directă, un post de ofițer specialist I medic veterinar.
 
Totodată mai este vacant un post de ofițer de poliție (medic veterinar)  prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, dar și trei posturi vacante de agent de poliție.

Concursul se organizează pe 23 ianuarie 2021, în sistem centralizat, la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, iar la nivelul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și al inspectoratelor de poliţie judeţene, în ale căror state de organizare sunt prevăzute posturile vacante pentru care se organizează concurs, se constituie comisii de recrutare.

 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Stamate Alexandru Marian 11 Jan, 2021 12:19 Buna ziua! Sunt Doctor Medic Veterinar. As dorii sa intreb daca se mai pot face inscrieri pentru concurs. Sunt interesat de post. Va multumesc!