Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanța organizează concurs. Ce post este vacant

ro

28 Nov, 2017 08:02 2234 Marime text
Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanța, organizează, în temeiul Hotărârii Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului cadru privind stabilirea principillor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţillor contractua/e şi a criterillor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice din 23.03.2011, cu modificările şi completările ulterioare, concursul din perioada 19 decembrie — 27 decembrie 2017, pentru ocuparea postului vacant repartizat de la bugetul de stat, corespunzător funcţiilor contractuale de execuţie, după cum urmează:

Serviciul Cadastru, Biroul inregistrare Sistematică: Serviciul Economic-1 post consilier, gradul IA-încadrare pe perioadă nedeterminată.

Cerinţele postului:
-studii de specialitate: studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licenţă, specializarea în domeniul economic;
- vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: minimum 6 ani şi 6 luni;
- curs expert achiziţii publice absolvit conform reglementărilor în vigoare.

Candidaţii trebuie să îndeplineascp condiţiile generale prevăzute de art. 3 din H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice din 23.03.2011, cu modificările şi completările ulterioare.

Concursul se va desfăşura la sediul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa din Muicipiul Constanţa — str. Mihai Viteazu nr.2B, etajul 2, camera de consiliu, după următorul program:

Proba scrisă va avea loc în data de 19 decembrie 2017, ora 10.00.

Proba interviului: 27 decembrie 2017, ora 10.00.

Dosarele de concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 6 din H.G. nr. 286/2011 şi se vor depune la sediul Oficiului de Cadastru şi publicitate Imobiliară Constanţa în termen de 10 zile lucrătoare de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, respective până la data de 11 decembrie 2017, inclusive, ora 16.00.

Tematica şi bibliografia de concurs pot fi consultate la sediul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa din Mun. Constanta — str.Mihai Viteazu nr.2B, şi pe site-ul: www.ocpict.ro, secţiunea " Angajare".

Relații suplimentare puteţi afla la telefon 0241.488625, Serviciul Juridic, Resurse Umane, Secretariat şi Petiții, sau la adresa de e-mail ctancpi.ro. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii