Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul director al CET Constanţa îşi angajează asistent

ro

07 Oct, 2015 00:00 2256 Marime text

 
Numit recent director al CET Palas, Dan Marius Deaconescu a decis să-şi angajeze un asistent. În acest sens, societatea Electrocentrale Constanţa SRL a anunţat organizarea unui concurs de angajare pentru ocuparea postului de asistent director. Candidaţii trebuie să aibă studii juridice, vechime de cinci ani în specialitatea studiilor şi vechime de cinci ani în funcţii de conducere.
 
 
În acelaşi timp, CET Palas anunţă şi organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de consilier juridic în cadrul Oficiului Juridic, cu vechime de cinci ani în specialitatea studiilor. Dosarele de participare la concurs pot fi depuse la Biroul Resurse Umane până pe data de 16 octombrie. Concursul pentru ocuparea funcţiei de consilier juridic va avea loc pe data de 29 octombrie, ora 9.00, iar pentru ocuparea funcţiei de asistent director, pe 30 octombrie.
 
L-am contactat telefonic pe Dan Marius Deaconescu, sunând la biroului acestuia, însă secretara care ne-a răspuns a refuzat să ne facă legătura cu acesta, spunând că pentru relaţiile cu presa a fost delegat directorul tehnic de producţie al CET Palas, Dumitru Tamaş. „Aceasta este organigrama votată în CA“, a răspuns, sec, Dumitru Tamaş.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii