Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis după CSAT „În sistemul de sănătate s-au făcut progrese notabile“

ro

27 Sep, 2016 17:40 1476 Marime text
Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a prezentat în CSAT o informare cu privire la sistemul de sănătate publică și starea de sănătate a cetățenilor, a anunțat, marți, președintele Klaus Iohannis, subliniind că în acest domeniu s-au făcut progrese notabile.

"S-au făcut progrese notabile", a afirmat șeful statului la Palatul Cotroceni.

Iohannis: Este nevoie de o reorganizare la ROMARM

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, după ședința CSAT, că este nevoie de o reorganizare a Companiei Naționale ROMARM.

"Este nevoie de o reorganizare la Compania Națională ROMARM pentru a o face mai performantă, credibilă și suficient de mare, pentru a deveni un partener serios pentru un investitor în special din afara țării. Este nevoie de o corelare între nevoia de dotare a Armatei române și oferta pe care o prezintă Compania Națională ROMARM", a spus Iohannis la Palatul Cotroceni.

El a precizat că se va lucra intens în special la Ministerul Economiei și Ministerul Apărării pentru a se găsi aceste corelări.

Iohannis: Brigada 2 Infanterie "Rovine" va prelua rolul de brigadă multinațională

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, că Brigada 2 Infanterie "Rovine" va prelua rolul de brigadă multinațională.

"Brigada multinațională am tratat-o separat pe ordinea de zi (n.r. a CSAT), fiindcă aici trebuie luate decizii care se validează separat în CSAT. Pot să vă anunț, în premieră, că s-au făcut pași foarte importanți pentru punerea în practică a acestei decizii, mai exact MApN a decis care unitate din România se va constitui în această brigadă multinațională. Este vorba de Brigada 2 Infanterie 'Rovine' care va prelua rolul de brigadă multinațională. Această brigadă își are sediul în Craiova și acolo va funcționa și brigada multinațională", a spus șeful statului la Palatul Cotroceni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii