Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanţa, anunţ important Se caută şef serviciu pentru Serviciul Investigații Criminale

ro

23 Dec, 2018 11:33 1984 Marime text
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu la Serviciul Investigații Criminale, cu recrutare din sursă internă.

Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în ziua de 23 ianuarie 2019, ora 10:00 urmând a fi stabilite ulterior şi comunicate candidaţilor şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.

În situaţia în care mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.

Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.

Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun în termen de 24 de ore de la afişare, la secretariatul Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, b-dul Mamaia nr. 106, judeţ Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii