Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două posturi scoase la concurs de Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanţa

ro

01 Apr, 2015 23:35 2169 Marime text
Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanţa organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de asistent social practicant şi a unui post de asistent medical generalist.
 
Candidaţii pentru funcţia de asistent medical generalist trebuie să fi urmat şcoală sanitară şi să aibă vechime de minimum şase luni în specialitatea studiilor. Proba scrisă va avea loc pe data de 27 aprilie, ora 9.00, urmată de interviul candidaţilor admişi, pe data de 29 aprilie, ora 9.00. Dosarele de înscriere se depun între 3 şi 17 aprilie, la sediul Căminului pentru Persoane Vârstnice de pe strada Unirii nr. 104. 
 
Candidaţii pentru postul contractual vacant de asistent social practicant trebuie să aibă studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă, specializarea asistenţă socială, vechime în activitatea de specialitate de minimum un an, aviz de exercitare a profesiei de asistent social practicant eliberat de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România. Proba scrisă va avea loc pe data 13 mai, ora 9.00, urmată de interviul candidaţilor admişi, pe data de 15 mai, ora 9.00. Dosarele de înscriere la concurs se depun în intervalul 21 aprilie - 6 mai. 
 
Infirmaţii suplimentare se pot obţine de la secretarul comisiei de concurs şi al comisiei de soluţionare a contestaţiilor, Maria Călinescu. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii