Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două firme de asigurări au semnat cu Aeroportul Mihail Kogălniceanu (documente)

ro

11 Oct, 2021 22:09 1580 Marime text
  • S.N. Aeroportul International Mihail Kogălniceanu - Constanța S.A. a organizat o licitație pentru achiziția serviciilor de asigurare pentru răspundere civilă aeroportuară și serviciilor de asigurare tip CASCO.
Contractul „servicii de asigurare pentru răspundere civilă aeroportuară” a fost atribuit pe 4 octombrie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 8 octombrie, iar contractul „servicii de asigurare tip CASCO” a fost atribuit pe 7 octombrie, iar pe pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 8 octombrie.
Obiectul contractelor îl reprezintă „servicii de asigurare pentru răspundere civilă aeroportuară” și ”servicii de asigurare tip CASCO”.

Valoarea totală a contractului „servicii de asigurare pentru răspundere civilă aeroportuară” este de 34.362 dolari, iar societatea câștigătoare este Allianz - Tiriac Asigurări.

Valoarea totală a contractului „servicii de asigurare tip CASCO” este de 14.672,94 lei, iar societatea câștigătoare este OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A.

Despre societatea câștigătoare Allianz - Tiriac Asigurări

Potrivit confidas.ro, societatea comercială a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 1.

Acționari sunt ALLIANZ NEW EUROPE HOLDING GMB cu 52.16 %, TIRIAC HOLDINGS LIMITED cu un procent de 44.79 %, Constantinescu Cristian 2.73 % și Muresan Gavril cu 0.31 %.

Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă alte activităţi de asigurări (exceptând asigurările de viaţă).

Compania Allianz - Tiriac Asigurari S.A. a încheiat 5602 contracte de achiziții publice in valoare totală de 50.017.543,49 lei.

Despre societatea câștigătoare OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A.

Potrivit confidas.ro, societatea comercială a fost înfiinţată în anul 2001, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 1.

Acționari sunt VIENNA INSURANCE GROUP AG WIENNER VERSICHERUNG GRUPPE cu 99.54 %, BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ SA cu 0.08 % și persoane fizice şi juridice cu un procent de  0.37 %.

Compania Omniasig Vienna Insurance Group S.A. a încheiat 8101 contracte de achiziții publice in valoare totală de 260.078.555,20 lei.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii