Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca“ angajează pedagog şcolar

ro

15 Sep, 2016 21:44 3749 Marime text
Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca“ din Constanţa, cu sediul pe str. Vifor Haiducul, nr. 34, organizează concurs de angajare pentru postul de pedagog şcolar, în data de 7 octombrie, ora 10:00, proba scrisă şi interviu, în aceeaşi zi, de la ora 13:00.

Candidatul ideal trebuie să fie absolvent de studii medii cu diplomă de bacalaureat. De asemenea, se cere disponibilitate la program flexibil şi fracţionat pe durata zilei; disponibilitate de a efectua deplasări în interes de serviciu, în limita sarcinilor şi atribuţiilor postului. Se cer şi cunoştinţe de legislaţie specifică locului de muncă.

Mai mult, candidatul ideal trebuie să aibă cunoştinţe de operare pe calculator şi să nu fi avut abateri disciplinare la vechiul loc de muncă. Să aibă competenţe excelente de comunicare cu personalul şcolii, dar şi cu elevii şi părinţii acestora.

Se cere şi o vechime în muncă de cel puţin cinci ani.

Dosarele de concurs se primesc la sediul Liceului Tehnologic „Gheorghe Duca“, în teren de 10 zile lucrătoare începând cu data de 15 septembrie.
Detalii suplimentare despre concursul de angajare se pot obţine de la sediul unităţii şcolare sau la telefon 0341.405.806.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii