Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs la SPIT Constanţa. Cine va ocupa postul de director executiv adjunct?

ro

31 Jan, 2017 00:00 3304 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa anunţa, în ediţia din 29 ianuarie, că Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa organizează concurs pentru ocuparea prin promovare a funcţiei publice de conducere vacante de director executiv adjunct.
 
Potrivit reprezentanţilor SPIT Constanţa, la concurs a fost scos postul ocupat în prezent de Gabriela Iuliana Ganea, care fusese numită temporar în această funcţie, până la organizarea unui concurs. Precizăm că, în prezent, funcţia de director executiv al serviciului este ocupată de Virginia Uzun, iar funcţiile de director executiv adjunct sunt îndeplinite de Carmen Trentea Tatu şi Gabriela Iuliana Ganea.
 
Revenind la concurs, viitorii candidaţi trebuie să aibă trei ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere de director executiv adjunct, să fie absolvenţi de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, să îndeplinească cerinţele specifice prevăzute în fişa postului, să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile prezentei legi.
 
Concursul se va desfăşura la sediul SPIT Constanţa din bulevardul Tomis nr. 112. Dosarele trebuie depuse până pe 15 februarie, proba scrisă desfăşurându-se pe data de 28 februarie, la ora 10.00. Interviul va avea loc la o oră ce va fi anunţată odată cu afişarea rezultatelor la proba scrisă.

Citeşte şi: 

Serviciul de Impozite Constanţa caută director executiv adjunct
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii