Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de angajare Liceul Teoretic Traian din Constanța caută un paznic

ro

10 Dec, 2019 12:17 2036 Marime text
Liceul Teoretic Traian anunță scoaterea la concurs a postului contractual vacant de paznic. Candidații trebuie să abă cetățenie română sau a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând spațiului economic european, să aibă domiciliul în România, să cunoască limba română, scris și vorbit; să aibă vârsta minimă, reglementată de prevederile legale; să aibă capacitatea deplină de  execuție, o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, să nu fi fost condamnat definitiv pentru savârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legăură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibill cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.
 
De asemenea, candidații trebuie să aibă studii medii; abilități de comunicare și coordonare,  vechime în muncă de minim un an, disponibilitate de lucru la program prelungit. Înscrierile la concurs se fac la sediul Liceului Traian Constanța, până pe data de 24.12.2019, ora 12.00. Selecția dosarelor se face în termen de maxim două zile lucrătoare.
Concursul se va desfășura la sediul Liceul Teoretic Traian Constanța. Proba scrisă va avea loc pe data de 09.01.2020, iar interviul – pe data de 10.01.2020. Rezultatele la proba scrisă vor fi afișate pe data de 09.01.2020, ora 14.00, iar cele de la  interviu – pe data de 10.01.2020, ora 14.00.
 
Dupa afișarea rezultatelor obșinute la selecța dosarelor, proba scrisă sau proba practică, după caz, și interviu, candidații nemulțumiți pot face contestație, în termen de cel mult 24 de ore de la data afiării rezultatului selecției dosarelor, respectiv de la data afișării rezultatului probei scrise ori a interviului, la sediul Liceului Teoretic Traian.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii