Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de angajare la Universitatea Ovidius din Constanța. Detalii

ro

26 Sep, 2018 16:58 2067 Marime text
Universitatea Ovidius din Constanța, prin Departamentul de Cercetare, anunță organizarea concursului privind ocuparea a trei posturi temporar vacante de asistent de cercetare, pe o durată de 24 de luni cu normă întreagă. 

Candidații trebuie să aibă studii superioare în domenile: arte vizuale sau înrudit; biologie, farmacie sau înrudit; precum și domeniul chimie-fizică sau înrudit. 
Dosarele de concurs pot fi depuse în perioada 29 septembrie și 2 octombrie la Direcția Resurse Umane și Salarizare, Biroul Personal. Proba scrisă  va avea loc pe 12 octombrie la ora 9.00, iar interviul este programat pentru data de 18 octombrie la ora 10.00 la sediul de pe bulevardul Mamaia.

În ceea ce privește bibliografia de concurs și detaliile privind condițiile specifice, acestea pot fi accesate pe pagina oficială a universității Ovidius din Constanța la subcategoria „anunțuri angajări în proiecte, ANCS, EURAXESS”. 

Candidații la postul de asistent de cercetare, pot solicita relații suplimentare în legătură cu acest concurs la sediul Universității Ovidius din Constanța la Direcția Resurse Umane și Salarizare, Biroul Personal, cămin 1, camera 14 din bulevardul Mamaia.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii