Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de angajare la Centrul Cultural Judeţean „Teodor T. Burada“. Sunt vacante trei posturi

ro

08 Jun, 2019 00:00 1638 Marime text
Centrul Cultural Judeţean „Teodor T. Burada“ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a mai multor funcţii contractuale vacante.
 
Este vorba despre un post de solist vocal Secţia Ansamblu Folcloric Profesionist, Promovare Cultură Tradiţională. Candidaţii trebuie să aibă studii medii, experienţă în domeniul cultural-artistic, activitate artistică în cadrul unui ansamblu folcloric de minimum 5 ani, cunoştinţe şi experienţă necesare pentru exercitarea funcţiei de solist vocal.
 
Al doilea post este cel de consultant artistic la Secţia Ansamblu Folcloric Profesionist, Promovare Cultură Tradiţională. Candidaţii trebuie să aibă studii de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul filologie şi relaţii publice, abilităţi şi experienţă în domeniul cultural şi PR de minimum 3 ani. Acest post presupune cunoştinţe temeinice in domeniul realizării de programe artistice anuale, elaborarea şi conceperea programelor cultural-artistice, iniţierea, organizarea şi coordonarea evenimentelor cultural-artistice ale instituţiei.
 
De asemenea, a fost scos la concurs şi un post de expert (cadru didactic) la Secţia Cultural-Educativă. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul artistic, abilităţi şi experienţă în domeniul pedagogic şi cultural-artistic de minimum un an. Expertul (cadru didactic - Catedra arte vizuale) desfăşoară activităţi didactice de predare şi educaţie în domeniul artelor vizuale (pictură şi grafică), participă Ia festivaluri şi concursuri, organizează examenele finale şi examenele de diplomă.
 
Pe data de 2.07.2019, ora 11.00, se va desfăşura proba practică pentru ocuparea postului de solist vocal, la sediul din bulevardul I. C. Brătianu nr. 68. Pe data de 3.07.2019, ora 10.00, se va desfăşura proba scrisă pentru ocuparea postului de consultant artistic la sediul din bd. Tomis nr. 110. Ulterior, pe data de 4.07.2019, începând cu ora 10.00, va fi organizată proba scrisă pentru ocuparea postului de expert (cadru didactic) la sediul din bd. Tomis nr. 110. Va urma, pe data de 8.07.2019, ora 10.00, organizarea probei-interviu pentru ocuparea postului de solist vocal; pe data de 9.07.2019, ora 10.00, are loc organizarea probei interviu pentru ocuparea postului de consultant artistic; iar pe 10.07.2019, ora 10.00, organizarea probei interviu pentru ocuparea postului de expert. Data-limită pentru depunerea dosarelor este 24.06.2019, la sediul instituţiei din bulevardul Tomis.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii