Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune Oprea despre eventuala demisie a lui Ponta

ro

06 Jun, 2015 17:16 1991 Marime text
 
Gabriel Oprea, vicepremier şi ministrul de Interne,  a declarat, la Timişoara, că România nu trebuie să intre într-o criză politică prin schimbarea primului-ministru şi a Guvernului, adăugând că atunci când se va discuta moţiunea depusă de PNL în Parlament UNPR va susţine actuala guvernare, informează romanialibera.ro.

„Niciodată, sunt și eu ofițer de justiție militară la bază, nu am comentat niciodată deciziile justiției în România și nu trebuie să le comentăm. Eu am încredere în justiție. Cred că în ultimul timp instituțiile statului s-au întărit, foarte bine că este așa. Pe de altă parte, suntem parteneri în Guvern, întotdeauna am sprijinit guvernele din care facem parte, am sprijinit și pe președintele României, credem că acest lucru aduce, mai ales într-o perioadă în care este un climat sensibil, aș putea spune complex și complicat de securitate regională mai ales cu ce se întâmplă în Ucraina, cu ce se întâmplă în Franța, eu cred că România nu trebuie să intre într-o criză politică și cred că acest lucru, continuarea guvernării, aduce continuitate și stabilitate politică României", a spus Gabriel Oprea.

Ministrul a mai spus că susține întărirea instituțiilor statului și că DNA este „un etalon" în Europa. 

„România este un stat sigur în momentul de față, este un stat care generează securitate și stabilitate în regiune și este respectată de partenerii noștri internaționali. Suntem stat menbru NATO și al UE și este foarte important acest lucru. Da, sunt pentru întărirea instituțiilor statului, printre care și DNA, despre care am spus că este un exemplu și un etalon în momentul de față în Europa", a mai declarat Oprea.



Sursa: romanialibera.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii