Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Competentă de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră angajează inspectori!

ro

11 Jul, 2018 09:28 1569 Marime text

Autoritatea Competentă de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră organizează la data de 1 august 2018, la sediul principal din Constanţa, concurs pentru ocuparea a 15 funcţii contractuale vacante de execuţie în cadrul Direcţiei Control, Inspecţii, Verificări.
 
Pentru a participa la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă cetăţenia română, cetăţenia a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparţinând Spaţiului Economic European şi domiciliul în România, să cunoască limba română, scris şi vorbit, să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale, să aibă capacitate deplină de exerciţiu, să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de faimilie sau de unităţile sanitare abilitate, să îndeplinească condiţiile de studii şi, după caz, să aibă vechiume precum şi celelalte condiţii specifice stabilite, să nu fie condamnat definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori de fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face-o incompatibilă cu exerciţiul funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea.
 
Dosarul de concurs trebuie să conţină: formular de înscriere, curriculum vitae, copia actului de identitaste, copia carnetului de muncă şi adeverinţe care să ateste vechimea, cazierul judiciar, Certificat Medical Offshore recunoscut internaţional, împreună cu certificarea OPITO „Fit-To-Train” necesară efectuării cursurilor BOSIET-HUET, valabil minim 3 luni, de la data depunerii dosarului de concurs, adeverinţă medicale.
 
Dosarul de concurs se depune la sediul ACROPO din Bucureşti, bd. Octavian Goga numărul 2, OCIR Business Center, tronsonul B, etajul 5, camera 5, în intervalul orar 09:00-14:00. Înscrierea se va face în perioada 11.06-24.06.2018, inclusiv. Concursul se va desfăşura astfel: pe data de 1 august, de la ora 12:00, o să aibă loc proba scrisă, iar pe 7 august, de la ora 11:00, o să fie proba interviului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii