Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ai permis de conducere? DNA angajează trei şoferi! Detalii

ro

21 Jan, 2019 00:00 7065 Marime text
Direcţia Naţională Anticorupţie organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi vacante de şofer din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - nivel central. Concursul va avea loc la data de 12 februarie, ora 10.00, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 
Concursul constă în: 1) susţinerea unei probe practice eliminatorii - proba de traseu. 2) susţinerea unei probe teoretice: a) completarea unui chestionar privind regulile de circulaţie pe drumurile publice şi pentru verificarea cunoştinţelor de mecanică şi electricitate specifice conducătorilor auto pentru categoria C; b) întrebări din tematica şi bibliografia anexată anunţului.
 
Pentru a fi declaraţi admişi la proba practică eliminatorie candidaţii trebuie să obţină cel puţin nota 7,00, iar pentru a fi declaraţi admişi la concurs candidaţii trebuie să obţină cel puţin media generală 7,00, dar nu mai puţin de nota 5,00 la proba scrisă pentru verificarea cunoştinţelor teoretice.
 
Pentru a se înscrie la concurs candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: a) au cetăţenia română, domiciliul în România şi capacitate deplină de exerciţiu; b) nu au antecedente penale, cazier fiscal şi se bucură de o bună reputaţie; c) cunosc limba română; d) sunt apţi din punct de vedere medical pentru exercitarea funcţiei; e) au studii medii (bacalaureat); f) posedă permis de conducere, cel puţin categoriile B, C.
 
Dosarele de concurs se vor depune la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, până la data de 1 februarie, ora 16.00.
 
Cuantumul taxei de înscriere la concurs este de 50 lei şi se achită la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 312.14.97/ int. 2660 şi 2657.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii