Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oportunitati noi pentru companii in 2021 - prin abonamentul de monitorizare licitatii licitatia.ro

ro

18 Jan, 2021 15:15 1457 Marime text

Un abonament la serviciile licitatia.ro ofera managerilor companiilor acces la mii de oportunitati de afaceri zilnic, filtrate pe domenii de activitate si expediate prin e-mail la cateva ore de la publicarea lor. Abonamentul licitatia.ro este un instrument eficace pentru orice manager, director vanzari, sau sef departament.


Achizitiilor publice din SEAP, achizitiile cu Fonduri Europene, vanzarile de echipamente, masini, terenuri etc, sunt doar o mica parte din oportunitatile ce le veti primi zilnic de la Licitatia.ro. Companiile au posibilitatea de a alege intre trei tipuri de abonamente START, BUSNESS si MEGA, sau un abonamnet personalizat exact pe activitatea lor.
Un abonament la serviciile licitatia.ro permite companiilor vizualizarea alertelor expediate zilnic prin e-mail, accesul nelimitat la toate licitatiile publice de achizitii si vanzari, din domeniul lor de activitate, selectia prealabila a licitatiilor din domeniu, precum si vizualizarea textului complet al licitatiei si al caietului de sarcini.
In plus, abonatii beneficiaza de serviciile de consultanta ale specialistilor licitatia.ro, asigurandu-se ca sunt zilnic la curent cu oportunitatile de pe piata achizitiilor publice din domeniul lor de activitate.


Licitatia.ro - lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilor Publice din Romania!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii