Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă licitație pentru autorizarea funcționării Colegiului Comercial „Carol I”

ro

30 Dec, 2020 00:00 1343 Marime text

La finele lunii octombrie 2020 expira cel de-al doilea termen de primire a ofertelor pentru Serviciul de proiectare pentru obiectivul de investiții „Realizare lucrări, modernizare și dotare în vederea obținerii autorizației de funcționare pentru Colegiul Comercial Carol I, Str. Decebal nr. 15, Municipiul Constanța" (PAC, POE, PT+CS+DDE, verificarea proiectelor, documentații pentru obținerea avizelor, documentație tehnică pentru obținerea autorizației ISU, precum și asistență tehnică).
Licitația a fost reluată zilele acestea, iar la valoarea estimată acum două luni, Primăria municipiului Constanța a mai adăugat 3000 RON, așa încât acum se oferă câștigătorului 66000 RON.
Aceasta în condițiile în care, în octombrie 2019, aceeași lucrare avea o valoare estimată la 79000 RON și tot nu a fost cineva interesat de ofertă.
 
Data limită de depunere a ofertei este 11.01.2021 23:59
 
Condiții de participare:
Cu respectarea prezentului anunț, a caietului de sarcini și documentelor atașate.
Prestatorul va trebui să dovedească o formă de înregistrare în condițiile legii din țară de rezidență, din care să reiasă că este legal constituit, că nu se află în niciuna din situațiile de anulare a constituirii precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului de achiziție publică, prin prezentarea certificatului constatator (copie) emis de Registrul Național al Registrului Comerțului sau, pentru persoanele juridice străine, documente echivalente, emise în conformitate cu legislația aplicabilă în țară de rezidență, prin care se dovedește formă de înregistrare că persoană fizică/juridică.
 
Criterii de atribuire:
Atribuirea achiziției se va face pe baza criteriului - prețul cel mai scăzut.
 
Informații suplimentare:
Ofertanții pot solicită clarificări anterior depunerii ofertelor , până la dată de 11.01.2021 pe adresa de e-mail achizitiipublice@primăria-constanța.ro. Răspunsurile la eventualele clarificări vor fi postate pe site-ul Pmc . secțiunea Achiziții publice și finanțări, atașate anunțului cu același obiect. Oferta se va transmite pe adresa de e-mail nicoleta.popa@primăria-constanța.ro.
 
Reamintim că municipalitatea are în derulare șase proiecte cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare locală, unul dintre acestea vizând lucrări de modernizare și dotare în vederea obținerii autorizației de funcționare pentru Colegiul Comercial „Carol I”. Lucrările sunt necesare pentru obținerea Autorizației de securitate la incendiu și pentru  buna funcționare a acestei instituții de învățământ. Obiectivul principal este desfășurarea  activității în siguranță a elevilor și a personalului angajat în această clădire. Valoarea proiectului este de 956.714,96 lei.
 
Citește și:

#ConstanțaEsteBine - Centenar în pandemie 100 de ani de învățământ economic constănțean, sărbătoriți cu gândul, cu sufletul și cu inima (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii