Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial. Ordinul ministrului Apărării privind încadrarea în condiții deosebite, condiții speciale, și alte condiții, specifice personalului militar

ro

15 Dec, 2017 03:55 26583 Marime text
Aseară a fost publicat, în Monitorul Oficial al României Partea I numărul 995/14.XII.2017, Ordinul ministrului Apărării pentru modificarea Normelor metodologice privind încadrarea în condiții deosebite, condiții specifice, și alte condiții, specifice pentru cadrele militare în activitate aprobate prin Ordinul ministrului Apărării Naționale nr. M.123/2015.

 

Actul normativ pe care îl prezentăm mai jos în foto, are numărul M.159, datat 6 decembrie 2017, și este semnat de ministrul Apărării Naționale Mihai-Viorel Fifor.


În publicația guvernamentală se mai spune ceva, foarte important:

*) Anexa nr.1 la normele metodologice nu a fost publicată în Monitorul Oficial al României Partea I, fiind clasificată potrivit art. 6 din HG nr1.294/2001 privind stabilirea locurilor de muncă și activităților cu condiții de muncă și activităților cu condiții deosebite, condiții specifice, și alte condiții, specifice pentru cadrele militare.

Notă:
Facem precizarea că acest material a fost redactat doar spre informare. Restul informațiilor se pot lua, probabil, de la unitățile militare unde există astfel de situații.

Sursa foto: Facebook/Ministerul Apararii Nationale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii