Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atentie PERICOL! Recrutarea de medici necesita un minim de profesionalism!

ro

06 Jan, 2010 22:25 4175 Marime text

Tinem sa denuntam anumite practici ilegale utilizate de catre structuri care isi spun "societati de recrutare" sau persoane care se prezinta drept consultanti independenti, recrutori, "vanatori de capete".

80% din medicii straini care se instaleaza in Franta se gasesc in situatie de esec din cauza lipsei de profesionalism al structurilor de recrutare care nu ofera o formare pentru demersurile administrative, preparare la instalare, instalarea medicilor pentru un timp indelungat intr-un mod durabil.

Din aceste motive Centre Europeen Formation Conseil, organism agreat (N°41 55 00343 55) care lucreaza in stransa colaborare cu Ministerul Sanatatii din Franta, Ordinul National al Medicilor din Franta, Ministerul Muncii si al Formarii Continue a concretizat un concept unicsi securizat pentru instalarea durabila a medicilor permitand: recrutarea, formarea si instalarea in centru a practicienilor intr-o maniera serena si pe timp indelungat cu garantii ilimitate in timp.

In scurt timp Domnul Sylvain BLONDIN responsabil si conferentiar internationalpentru recrutare, formare, comunicatie al organismului nostru profesional va veni la sfarsitul lunii ianuarie in mai multe orase din Romania pentru a da conferinte.

Domnul BLONDIN, ramane la dispozitia dumneavostra pentru toate informatiile pe care le credeti utile.

Va rugam sa agreati stimata doamna,stimate domn, salutarile nostre respectuase si cordiale.

CENTRE EUROPEEN FORMATION CONSEIL
Sylvain BLONDIN

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • florin 30 May, 2010 19:36 Evitati Sylvain Blondin si CEFC , sau Medecin-recrutement.com ATTENTION!! Pericol de escrocherie! O poveste adevarata, Aviz celor dornici sa lucreze peste granite, cantariti bine oferta!!! cefc.yolasite.com
  • aiureala ! 12 Apr, 2010 15:25 un blufff! de firma !
  • Marius Afilipoaiei 25 Mar, 2010 18:46 Mai exact linkul-ul de mai jos: http://www.odmreunion.net/2010-infos/CEFC20100308.pdf Aici este exact ceea ce doreste ORDINUL MEDICILOR din FRANTA sa avertizeze pe medicii romani.