Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zamfirescu Racoţi & Partners numeşte un nou partener şi promovează alţi patru avocaţi colaboratori

ro

18 Apr, 2013 12:47 1110 Marime text
Bucureşti, 18 aprilie 2013 2011 – Societatea de avocaţi Zamfirescu Racoţi & Partners (ZRP) anunţă o serie de promovări în rândul partenerilor şi avocaţilor seniori. Antoniu Obancia, avocat colaborator coordonator a fost promovat partener în cadrul departamentului de litigii, alăturându-se echipei de asociaţi ZRP formată din Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi şi Stan Tîrnoveanu – parteneri fondatori, Cosmin Vasile – partener coordonator şi Anca Danilescu, partener senior. De asemenea, patru avocaţi colaboratori au fost promovaţi la statut de seniori: Mădălina Ivan (consultanţă), Ştefania Măciuceanu (litigii), Cosmin Cojocaru (litigii) şi Ovidiu Şerban (litigii).
 
„Credem cu tărie că dezvoltarea ZRP depinde esenţialmente de aportul echipei, de implicarea corespunzătoare a tuturor colegilor. Cu cât sunt mai mulţi cei care îşi asumă şi vâslesc corespunzător, cu atât va merge barca mai repede şi mai departe. Din această perspectivă, recunoaşterea meritelor, a calităţii, muncii şi seriozităţii este o prioritate pentru noi. Suntem foarte multumiţi că avem o echipă valoroasă şi talentată, şi că ne păstrăm statutul unanim recunoscut în piaţă de “şcoală de avocaţi”, a declarat Cosmin Vasile, asociat coordonator ZRP.
 
Antoniu Obancia are experienţă de peste 13 ani în avocatură  şi s-a remarcat în ultimii ani printr-o pregătire profesională de excepţie, abilitatea de a gestiona proiecte cu un grad sporit de complexitate, fiind implicat în unele din cele mai importante proiecte ale societăţii în această perioadă. Antoniu este specializat în domeniul dreptului penal şi a contribuit semnificativ la dezvoltarea acestei practici pe care o coordonează în cadrul ZRP. Serviciile de consultanţă şi reprezentare juridică pe care le oferă în această arie de practică se referă la infracţiuni economico-financiare sau în legătură cu relaţiile de serviciu, inclusiv la cele care fac obiectul competenţei structurilor specializate de Parchet (DIICOT, DNA). Antoniu consiliază clienţii în toate fazele procesului penal, inclusiv în cauze cu măsura arestării preventive.  Aria sa de specializare include şi domeniul insolvenţei, litigii civile şi comerciale, drept administrativ şi recuperări de creanţe.
 
Mădălina Ivan este membru al echipei ZRP din anul 2007 şi a acumulat o experienţă importantă în domeniile fuziuni şi achiziţii, pieţe de capital și dreptul muncii. Mădălina deține cunoștințe temeinice privind dreptul societar general și comercial și a fost implicată în tranzacţii complexe de fuziuni și achiziții privind operaţiuni cu privire la capitalul social, preluări, acorduri ale acționarilor și operaţiuni privind active sociale. Mădălina a asistat diverși emitenți precum și societăți de servicii de investiții financiare privind implementarea reglementărilor și aspectelor de drept societar specifice pieței de capital, derularea ofertelor publice, admiterea și retragerea de la tranzacționare. Mădălina oferă consultanţă unor importanţi clienţi din România din diverse sectoare de activitate – energie, financiar - bancar, imobiliar, industria chimică, industria textilă.
 
Ştefania Măciuceanu este specializată în procedura insolvenţei, litigii comerciale precum şi în materia recuperării creanţelor. Ea deţine de asemenea o bogată experienţă în litigii de drept civil, incluzând acţiuni în restituirea proprietăţilor naționalizate și expropriate. Activitatea ei se concentrează și în domeniul dreptului bancar și financiar, fiind implicată în dispute privind contracte de credit și garanții, oferind totodată și opinii legale cu privire la aceste aspecte. Ştefania face parte din echipa de litigii a societăţii din anul 2008.
Cosmin Cojocaru are experienţă de peste zece ani în avocatură şi face parte din echipa de arbitraj a societăţii, având o expertiză remarcabilă în materia disputelor în domeniul construcţiilor, incluzând litigii izvorâte din neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a unor contracte de tip FIDIC.  Activitatea lui Cosmin se concentrează de asemenea pe litigii civile şi comerciale, incluzând dispute contractuale, procese legate de achiziţia şi vânzarea societăţilor, dispute din domeniul imobiliar şi incidente legate de procedura executării silite, drept administrativ,  privatizarea societăţilor comerciale şi drept societar. Cosmin oferă servicii de asistenţă şi reprezentare juridică atât în faza prealabilă declanşării litigiului cât şi în faţa instanţelor de drept comun sau de arbitraj.
Ovidiu Şerban este membru al echipei ZRP din anul 2009 şi este specializat în drept fiscal, drept comercial, drept civil, dreptul muncii. Ovidiu face parte din echipa de litigii a societăţii şi a dobândit o bogată experienţă practică de-a lungul timpului ca urmare a participării active în cadrul unora dintre cele importante şi variate proiecte în care societatea a oferit asistenţă juridică clienţilor săi. Din acestea menţionăm litigii fiscale în materie de TVA, accize, impozit pe profit, litigii civile şi comerciale, litigii izvorâte din încheierea, executarea sau încetarea contractelor colective sau individuale de muncă, insolvenţă şi recuperări creanţe.
 
***
 Despre Zamfirescu Racoţi & Partners
 
Născută din fuziunea a două cunoscute societăţi de avocaţi, ambele înfiinţate în anul 1995, Zamfirescu Racoţi & Partners (ZRP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România. ZRP oferă servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business şi al consultanţei fiscale, fiind recomandată de anuarele  internaţionale de specialitate pentru performanţele sale în diverse arii de practică, precum: litigii, arbitraj, insolvenţă, drept financiar-bancar,  drept societar / fuziuni şi achiziţii, dreptul muncii, energie şi resurse naturale, proprietate industrială, drepturi de autor, drept imobiliar, piaţa de capital, drept fiscal.
 
ZRP are o echipă de 41 de avocați dintre care şase parteneri – Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi şi Stan Tîrnoveanu – parteneri fondatori, Cosmin Vasile (partener coordonator), Anca Danilescu (partener senior), Antoniu Obancia (partener).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii