Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius - comunicate

ro

27 Mar, 2013 20:18 789 Marime text
 Comunicat de presă
 
 Cu ocazia sărbătoririi a 95 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, Biblioteca Universitară „Ovidius” Constanṭa a organizat, în sediul central, o expoziṭie de carte ṣi fotomontaje din presa vremii.
Biblioteca deține o importantă colecție de carte istorică și periodice, care sunt mărturii elocvente despre acest moment al istoriei românilor.
 
Biroul de promovare și relații publice,
27 martie 2013
 
Vineri, 29 martie 2013, la Campusul Universitar (Sala Senatului, etaj I), de la ora 10.00, va avea loc cea de-a patra ediţie a Sesiunii de Comunicări Știinţifice a Studenţilor Economişti.
La acest eveniment organizat de Facultatea de Științe Economice, din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, participă 40 de studenți de la toate programele de studii licență și masterat, care vor susține 25 de lucrări din următoarele domenii: Cibernetică, statistică şi informatică economică; Finanṭe ṣi instituṭii financiare; Economie şi dezvoltare durabilă; Marketing.
Acest eveniment își propune stimularea activităţilor extra-curriculare (extra-şcolare), dezvoltarea aptitudinilor de lucru şi comunicare în echipă, cultivarea spiritului de competiţie, aproprierea programelor de învăţământ de cerinţele economiei reale, precum şi selectarea celor mai bune lucrări care să fie susţinute în cadrul fazelor naţionale ale Olimpiadei.
Informaţii suplimentare se găsesc pe site-ul Facultăţii de Ştiinţe Economice:
 http://stec.univ-ovidius.ro/
 
 Biroul de promovare și relații publice,
27 martie 2013
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii