Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trupa Chippendales încinge litoralul! Show de excepție la Tribute Summer Club din Mamaia, pe 2 martie!

ro

29 Feb, 2012 20:11 639 Marime text

Cunoscuta trupă de striptease masculin Chippendales ajunge în weekend la Mamaia, americanii urmând a susține un show incendiar la Tribute Summer Club, vineri, 2 martie, începând cu ora 22:00.

Cei șase membri ai trupei pregătesc un show ce va dura 90 de minute, care se anunța a fi elaborat, danatorii urmând a-și schimba costumele de cel puțin 7 ori.

„Mai întâi de toate trebuie specificat că este vorba despre trupa americană, originală, și nu despre niște amatori. Din Chippendales fac 16 parte dansatori, iar șase dintre ei se află acum în turneu european. Pe 2 martie le-am rezervat doamnelor și domnișoarelor din Constanța cel mai frumos cadou de mărțișor. Va fi un show în adevăratul sens al cuvantului, așa cum nu s-a mai văzut până acum în România", declară Dan Cociș, managerul clubului Tribute.

„Băieții vor juca roluri de polițisti, pompieri, cowboys sau militari. Totul este gândit la minut, iar profesionalismul lor este de apreciat", mai declară Dan Cociș.

Accesul la Tribute Summer Club din Mamaia se face începând cu ora 22:00, iar biletul de intrare costă 40 de Lei și include un cocktail gratuit. Bărbații nu au acces în club decât după ora 02:00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii