Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stefan Banica vine sambata, 27 octombrie, in Constanta Un super-show in cadrul turneului national "Altceva"!

ro

25 Oct, 2012 19:48 1033 Marime text

Stefan Banica vine cu un super-show la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta, sambata, 27 octombrie, de la ora 19:30!

Cu un album proaspat lansat, "Altceva", al 14-lea disc de autor din cariera, si un single nou - "Ce e dragostea?", in colaborare cu Marius Moga - aflat in plina promovare atat la radio, cat si la tv, printr-un videoclip special, Stefan Banica a dat startul turneului national "Altceva", care cuprinde 9 dintre cele mai importante orase din tara ( mai multe detalii pe site-ulwww.stefanbanica.rosi pe pagina de facebook a artistului:http://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial).

Primul concert din cadrul turneului va avea loc sambata, 27 octombrie, in Constanta, la Casa de Cultura a Sindicatelor. Stefan Banica, impreuna cu trupa sa, Rock'n'Roll Band, si grupul The 50's vor canta piese de pe noul album, "Altceva", insa si hituri binecunoscute si asteptate de public de fiecare data.

Cel mai nou single extras de pe albumul "Altceva" este "Ce e dragostea?", featuring Marius Moga, iar videoclipul poate fi vazut accesand urmatorul link:http://www.youtube.com/watch?v=SR1ed6zl7aw

Iubitorii muzicii lui Stefan Banica vor putea achizitiona, cu aceasta ocazie, noul album "Altceva" de la standurile special amenajate in foaierul salii de spectacol, in cazul in care n-au optat pentru biletcategoria VIP. Spectatorii care au achizitionat pachetul VIP vor primi un cadou, care, pe langa un loc situat in zona premium a salii de spectacol, cuprinde noul album "Altceva", o sapca personalizata cu logo-autograf Stefan Banica, un card de autograf cu fotografia artistului si oportunitatea extraordinara de a-l intalni pe Stefan Banica, unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Posesorii pachetului VIP vor avea acces in sala de spectacol prin intrarea semnalizata VIP.

Dupa concert, Stefan Banica se va intalni cu fanii sai pentru o sesiune de autografe, care va avea loc in zona special amenajata.

Pregateste-te pentru concertul toamnei!Stefan Banica- "Altceva" - in orasul tau! Sambata,27 octombrie, ora19.30, laCasa de Cultura a Sindicatelor!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii