Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serialul „Oamenii mlaștinilor” va debuta în mai pe HISTORY®

ro

27 Apr, 2015 11:07 2343 Marime text
Bucureşti, 27 aprilie 2015 – Miercuri, pe 6 mai, serialul „Oamenii mlaștinilor” se întoarce pe HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹. Episoade ale celui de-al cincilea sezon vor fi difuzate în fiecare miercuri, la 21:00.  
Este un nou sezon de vânătoare în inima Louisianei, unde se află cea mai mare mlaștină din SUA și unde natura este regină și omul se luptă să o îmblânzească. Locuitorii acestui ținut ostil urmează tradiții instaurate în urmă cu 300 de ani, din vremea pionierilor. Aceștia sunt „oamenii mlaștinilor” – moștenitorii unor tradiții de independență și autodeterminare care îi transformă în americani adevărați.
În acest sezon, HISTORY urmăreşte oamenii mlaștinilor pe parcursul celei mai importante perioade a anului - cele 30 de zile cât durează sezonul de vânătoare de aligatori. Cu prețuri mari puse în joc, competiția este cu atât mai acerbă. Vânători de toate tipurile iau mlaștina în primire cu speranța unor câștiguri generoase, ducând astfel la o luptă crâncenă între oameni și animale.
În esența sa, serialul „Oamenii mlaștinilor” este o poveste americană unică despre un popor de oameni mândri și pricepuți care luptă pentru a menține un stil de viață vechi, într-o lume marcată de o modernizare rapidă. În ciuda numeroaselor încercări și pericole, nimic nu le stă în cale.
Mai multe informații despre seriale  sunt disponibile pe pagina oficială de Facebook HISTORY.

Despre HISTORY®
HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.
HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.
Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.
 
Despre A+E Networks® UK
A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY®, HISTORY®HD, Lifetime® , Lifetime® HD, Crime + Investigation™, Crime + Investigation™ HD şi H2®. A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi.
 
Pentru mai multe informaţii:
 
Ioana Țoni
Golin
IToni@Golin.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii