Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:48 24 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sarmalele Reci concertează în Garage Club & Lounge

ro

29 Mar, 2012 22:41 487 Marime text

În Garage Club & Lounge, micul și cochetul club din Piața Romană (strada George Enescu 25), seria concertelor continuă cu veteranii de la Sarmalele Reci.

De 19 ani, Sarmalele Reci este una dintre cele mai originale și mai sănătoase apariții de pe scena muzicală românească. "Mai puțin comode... mai puțin conformiste... cam deranjante... deci reci", după cum se autodefinesc.

Chiar dacă vremurile se schimbă, la radiouri rock-ul își găsește greu locul, trupa cu nume rece e primită mereu cu căldură de fanii din generații foarte diverse. Special pentru publicul din Garage Club & Lounge, Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Drăgan, Mircea Horvath și Vlady Săteanu au inclus în setlist piese de pe albumul care se va lansa foarte curând.

Deși locurile sunt limitate la Garage Club & Lounge (recomandăm publicului să rezerve mese din timp), știm sigur că vor veni multe personaje binecunoscute de sarmaliști: Violeta (duce găleata la gunoi), Ana (are mere), Blonda (din blocul meu), Rigid Aurel, (care n-a citit decât Asimov), probabil chiar și Gașca de la bloc.

Așadar, vineri, 6 aprilie sunteți invitați în universul colorat și plin de personaje al Sarmalelor Reci.

Rezervările se fac la Garage Club & Lounge: tel. 0769 427 243.

Un concert recomandat de Rock FM,

susținut de Zile și Nopți, Realitatea.net, Bestmusic, Iconcert, Metalhead.

Ti-a placut articolul?

Comentarii