Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salonul Auto Moto la feminin

ro

21 Mar, 2013 19:36 937 Marime text
Salonul Auto Moto se apropie cu pasi repezi catre ziua de start – intre 3 si 7 aprilie, in Piata Constitutiei, cand 5 zile de gala va asteapta cu surprize pregatite cu mare atentie de catre organizatori.
Capitolul prezente feminine nu poate fi neglijat la un show de acest gen. Concursul de frumusete “Fetele Salonului” se anunta deja ca una dintre principalele atractii ale evenimentului auto-moto.
In tinute casual, relaxate, cu zâmbetul larg pe buze si mereu dornice sa vina in sprijinul vizitatorilor, frumoasele tinere vor reusi cu siguranta sa atraga privirile pasionatilor de cai putere si nu numai.
Intre 3 si 7 aprilie zeci de domnisoare cu forme voluptoase vor putea fi admirate peste tot in cadrul celor 9.000 mp de desfasurare a Salonului Auto Moto. Vor anima atmosfera la intrare, la desk-ul de informatii, pe culoare, in restaurant sau in zona scenei, fiind gata oricand sa ii indrume pe vizitatori, sa faca poze cu ei sau sa le ofere informatii suplimentare.
Ca noutate, cele mai frumoase fete vor putea fi votate chiar de catre toti cei prezenti la Salonul Auto Moto, printr-un sistem foarte simplu: fiecare vizitator, pe langa biletul de intrare, va primi un “talon hostess” pe baza caruia va nominaliza domnisoara preferata. La sfarsitul fiecarei zile, in urma totalului de voturi acumulate, se va desemna o castigatoare, care va fi recompensata cu un premiu in bani.
Tinerele prezente la Salonul Auto Moto de anul acesta pot fi deja admirate pe pagina de Facebook www.facebook.com/salonulautomoto sau pe site-ul oficial http://www.sam.ro/FETE-SAM . Si asta nu este tot: fetelor prezentate in galeria foto li se vor alatura si toate hostessele doritoare, prezente la standurile expozantilor.
Stay tuned!
Pentru acreditare ca reprezentant mass-media puteti da reply la acest mail sau va puteti inregistra direct pe site accesand  http://www.sam.ro/Acreditari
Pentru informatii suplimentare:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii