Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raliul Deltei - totul este conform planului

ro

15 Apr, 2013 19:32 1051 Marime text
- Traseul a primit validarea FRAS
- Raliul Deltei are 10 probe speciale cu o lungime totala de 105 km
- Raliul Deltei se va desfasura in perioada 31 mai – 1 iunie

Cu ceva mai mult de o luna si jumatate inaintea startului in Raliul Deltei, Federatia Romana de Automobilism Sportiv a validat traseul propus pentru editia din 2013. Revenit in campionat dupa 20 de ani, Raliul Deltei se va desfasura in perioada 30 mai – 1 iunie pe specialele din judetul Tulcea.
Incepute la sfarsitul lunii martie, lucrarile de reabilitare ale drumurilor incluse in programul din 2013 al Raliului Deltei s-au desfasurat conform programului si, cu ceva mai mult de o luna si jumatate inainte de start, traseul a primit validarea din partea FRAS. „Am vazut traseul, e in regula, e terminat in proportie de 90%, dar sunt în grafic. Am convenit asupra unor detalii și mici modificări, acum așteptăm regulamentul și desfășurătorul pentru a le publica, conform regulamentului”, a spus Stefan Vasile, vicepresedinte FRAS.
Raliul Deltei 2013 va avea 10 probe speciale cu o lungime totala de 105 kilometri.Parcul de service va fi amplasat pe Faleza din Tulcea, iar spectacolul va fi condimentat de cele doua super speciale din centrul orasului. „Cu doar 50 de zile inaintea startului putem spune ca incepem sa vedem rezultatele muncii noastre. Saptamana aceasta Raliul Deltei a primit validarea FRAS, lucru care bucura si responsabilizeaza deopotriva. S-a muncit si se munceste intr-un ritm infernal, cu toate ca nu de multe ori vremea ne-a impiedicat sa finalizam lucrarile la probele speciale. Incet, incet ne apropiem de momentul adevarului, iar asta ne mobilizeaza si mai mult. Ne dorim sa avem un eveniment fara greseli, iar reusita vine exclusiv din dedicatia si pasiunea cu care toti cei implicati au inteles sa sprijine Raliul Deltei, iar pentru asta sintagma “multumim” este neincapatoare”, a spus Mihai Tanase, presedintele Nautic Motorsport, clubul organizator al evenimentului.
Printre sustinatorii editiei din acest an a Raliului Deltei se numara si Asociatia Litoral – Delta Dunarii, raliul fiind considerat cel mai important eveniment din Tulcea in 2013. „Asociatia noastra a devenit promotorul celor mai spectaculoase evenimente organizate pe Litoral si in Delta Dunarii, marcand succesul unor evenimente recunoscute deja, intre care Show-ul aerian Thunderbirds la Constanta, Festivalul Antic Tomis, Parada de motociclete Seawolves, nenumarate parade de masini de epoca, Fashion Tourism Summer Festival, Balul Litoralului, Revelionul Turismului la mare. Continuam cu un eveniment de senzatie in Tulcea, unde sustinem si promovam Raliul Deltei. Sunt convinsa ca vom transforma acest eveniment intr-unul de mare spectacol, ce va deveni marca a Tulcei si a Dobrogei turistice, pentru impatimitii de gen dar si pentru publicul larg. Pentru Asociatia Litoral - Delta Dunarii, RALIUL DELTEI este o noua provocare pe care am acceptat-o imediat, fiind primul eveniment automobilistic national in care Asociatia noastra s-a implicat pana in acest moment si despre care credem ca va fi un real succes”, a spus Corina Martin, presedinta Asociatiei Litoral – Delta Dunarii.
Raliul Deltei, etapa a treia din Campionatul National de Raliuri Dunlop, se va desfasura in perioada 30 mai – 1 iunie 2013.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii