Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premiile Galei Medica 2013

ro

20 Jun, 2013 16:35 1194 Marime text
Cea de a V-a editie a Galei Medica si-a desemnat aseara castigatorii in cadrul unui eveniment la care au fost prezenti Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, dr. Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, personalitati ai lumii medicale, presedinti ai colegiilor medicilor din judete, reprezentanti ai asociatiilor de pacienti si ai mass mediei.
La categoria Jurnalism de sanatate – Presa scrisa , premiul juriului a revenit Nicoletei Banila de la Capital, iar premiul publicului dr. Razvan Constantinescu. La categorie audio-video, premiul juriului a fost acordat Adrianei Turea de la Radio Romania Actualitati, iar premiul publicului Danielei Stefanescu de la V TV.

Dr. Vasile Cepoi a primit premiul juriului pentru Cel mai bun comunicator medic, iar dr. Daniela Mosoiu premiul publicului.
Juriul a acordat doua premii la categoria “Proiectul unei asociatii de pacienti cu cea mai mare relevanta” Asociatiei copiilor si tinerilor cu diabet Sweet land” pentru proiectul “Sweet Horizon” si Asociatiei Romane de Hemofilie si Asociatiei Daruieste Viata pentru proiectul “Pune pret pe viata”. Premiul publicului a fost castigat de Asociatia Pacientilor Oncologici din Romania pentru proiectul “Sunt femeie orice ar fi”.
Premiul juriului pentru “Inovatie medicala” a fost acordat Centrului de Oncogenetica – Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr.T.Popa” Iasi, iar premiul publicului dr. Hadi Rahimian.
La categoria Medic implicat “Dr. Alexandru Pesamosca”, juriul a acordat premii prof. Dr. Constantin Ciuce si dr. Sorin Hancu, premiul publicului a revenit prof. Dr. Daniela Bartos.
Juriul a acordat premiul “De profesie medic in Romania” dr. Diana Cimpoesu, iar dr. Sergiu Stoica a castigat premiul juriului.
La categoria “Medicul intreprinzator”, juriul a acordat premiul dr. Adriana Dumitrescu, iar premiul publicului a revenit dr. Bogdan Doroftei.
Juriul a premiat la categoria “Cel mai activ medic pe internet” pe dr. Andrei Patranca, iar premiul publicului a revenit dr. Marinela Olaroiu van den Heuvel.
La categoria “Cel mai activ site pentru medici” a revenit site-ului www.ghidcabinet.ro, iar premiul publicului www.paginamedicala.ro.
 
Biroul de presa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii