Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oricine vrea să fie irlandez de St. Patrick's Day

ro

13 Mar, 2012 18:47 647 Marime text

Trupa Ad Hoc pornește în turneul branduit după numele său: Ad Hoc Irish Tour.

Joi, 15 martie, Ad Hoc din Transilvania se oprește la Cluj Napoca, în My Way. De la ora 22, publicul va gusta cele mai savuroase melodii din muzica irlandeză și celtică, interpretate pe instrumente clasice. Pentru că este o seară specială, când serbăm cultura și spiritul specific irlandez, berea va fi verde, iar publicul foarte bine dispus și dornic de interacțiune. Cel puțin asta încearcă să aducă artiștii de pe scenă: voioșia, spiritul șugubăț și prietenia.

Tour-ul continuă la Brașov, în Deane's Pub (vineri, 16 martie), Târgoviște, La Scriitori (sâmbătă, 17 martie) și se încheie la București, în Garage Club & Lounge (duminică, 18 martie).

Proiectul Ad Hoc pornește de la muzica medievală și se îndreaptă spre zone tot mai diverse. Trupa Ad Hoc din Transilvania crește ca un proiect original, în cadrul căruia membrii săi își dezvoltă creativitatea.

După ce a interpretat în manieră proprie piese din repertoriul "Queen" (în cadrul prestigiosului eveniment "Tribute To Remember: Freddie Mercury", alături de artiști ca Zoltan Andras cu Jazzapella, Spitalul de Urgență, trupa Passager, Cristi Gram etc.), după festivaluri în care a împărțit scena mare cu trupe din mainstream-ul românesc, după un turneu cu trupa irlandeză Coras, Ad Hoc a construit un repertoriu special pentru St. Patrick's Day, Ziua Națională a Irlandei, o sărbătoare a inimilor deschise, a încrederii în oameni și a veseliei. Ad Hoc Irish Tour își propune să aducă buna dispoziție, dar și un strop din cultura unei țări pe care o admirăm, încercând să transmită mesajul toleranței și al deschiderii culturale.

Cei care doresc să își rezerve din timp locuri la petrecere o pot face accesând numerele de telefon: 0731 339 258 - My Way/ Cluj Napoca, 0268 474 542 - Deane's Pub and Grill/ Brașov, 0788 472 629 - La Scriitori/ Târgoviște, 0742 022 220 - Garage Club & Lounge/ București.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii