Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mini- vacanţa de primăvară 1 Mai- acasă, Sărbătorile de Paște- în Bulgaria

ro

29 Apr, 2013 12:44 1220 Marime text
Varna, 29 aprilie 2013 – "Majoritatea turiştilor români vor veni în Bulgaria după ziua de 1 Mai şi vor petrece aici Sărbătorile Pascale- inclusiv a doua zi de Paşte. Astfel, cca 75% din rezervările realizate de turiştii români pentru începutul lunii mai la hotelurile noastre din Bulgaria vizează perioada 2-6 mai; în ultimele două săptămâni am început să primim mai multe solicitări de pachete de servicii pentru 1- 7 mai, dar în final ne aşteptăm ca acestea să nu depăşească 25% din totalul vacanţelor prilejuite de ziua de 1 Mai şi Sărbătorile Pascale", a arătat Maria Shishkova, Director de Marketing şi Vânzări Melia Hotels International- Bulgaria.
Melia Hotels International operează 300 de hoteluri (în 30 de ţări), între care cinci hoteluri de 4 şi 5 stele în Bulgaria care cumulează peste 2.000 de camere, ceea ce reprezintă peste o treime din capacitatea lanţurilor hoteliere internaţionale de pe litoralul bulgăresc.
În 2013, în hotelurile Melia din Bulgaria, vacanţele de Paşte pentru turiştii români au preţuri apropiate de cele de anul trecut, iar pachetele all inclusiv sau cu demi-pensiune includ masa festivă de Paşte. Astfel, la hotelul Melia Grand Hermitage (5 stele) din staţiunea Nisipurile de Aur, un sejur de 4 nopţi (2-6 mai), cazare cu demi- pensiune costă în jur de 200 euro per persoană (echivalentul a 50 Euro pe zi), iar în regim all inclusiv, mini- vacanţa de Paşte costă cca 250 euro per persoană (aproximativ 62 Euro/zi). Preţurile variază în funcţie de tipul de cameră (cu vedere spre parc sau spre mare, în cameră single sau dublă etc). Pachetele de servicii includ accesul la piscină, jacuzzi, gimnastică acvatică, sala de fitness, tenis de masă, biliard, programe de animaţie, plus o serie de activităţi de sezon pentru copii- gen atelier de pictat ouă, jocuri cu ouă de ciocolată, concursuri pentru prinderea "iepuraşului de Paşte" etc. Complexul Sol Nessebar, situat pe litoralul bulgăresc în apropierea oraşului istoric Nessebar, cuprinde trei hoteluri de 4 şi 5 stele, iar pachetele sale pentru vacanţa de Paşte sunt variate, respectiv între 32-46 euro pe zi per persoană all inclusiv. În Obzor, hotelul Sol Luna Bay Resort de 4 stele, construit în 2009, are la rândul său preţuri competitive pentru Paşte: în jur de 40 euro pe zi per persoană all inclusiv. Ca şi la Melia Grand Hermitage, pachetele hotelurilor operate de Melia în Obzor şi Nessebar includ accesul la piscine, spa, zone de sport, activităţi de Paşte, masa festivă.
"În 2013, de Paşte ne aşteptăm să găzduim în hotelurile noastre cu 5-10 % mai mulţi turişti români decât anul trecut, iar eforturile noastre în acest sens vizează nu doar ofertele speciale, ci toată distracţia pe care o putem oferi adiacent activităţilor şi obiceiurilor specifice Paştelui; astfel, în acest an, acordăm o atenţie specială inclusiv modului de petrecere a timpului rămas liber după cină şi organizăm seri latino, seri surpriză, nopţi cu specific bulgăresc etc. În ceea ce priveşte masa de Paşte, ca în fiecare an suntem pregătiţi pentru turiştii români şi avem în meniu inclusiv preparate pe bază de carne de miel, drob, ouă vopsite şi diferite sortimente de cozonaci", a precizat Maria Shishkova
 
 
 
***
 
Despre Melia Hotels International
 
Melia Hotels International, fondat în 1956 în Palma de Mallorca (Spania), este al treilea mare lanţ hotelier din Europa, al doisprezecelea ca mărime în lume şi liderul global pentru vacanţe în America Latină şi Caraibe.
Cu ajutorul a peste 35.000 de angajaţi, Melia Hotels International operează 300 de hoteluri în 30 de ţări aflate pe 4 continente. Brandurile hoteliere ale companiei includ Grand Melia, Melia Hotels & Resorts, ME by Melia, Innside, TRYP Hotels, Sol Hotels, Paradisus Resorts şi Sol Melia Vacation Club.
În Bulgaria, compania operează cinci hoteluri de 4 sau 5 stele: Melia Grand Hermitage (Nisipurile de aur), Sol Luna Bay Resort (Obzor), Sol Nessebar Bay, Sol Nessebar Mare şi Sol Nessebar Palace (Nessebar). Hotelurile operate în Bulgaria de Melia Hotels International au o capacítate totală de 2.000 de camere, echivalând cu peste 35% din capacitatea lanţurilor hoteliere internaţionale de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre. Mandatul pentru dezvoltarea Melia Bulgaria implică extinderea afacerii şi ţări vecine precum România, Serbia, Grecia şi Macedonia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii