Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:25 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La concertul de lansare a noului single, animal x va lasa publicul sa decida moneda in care va plati biletul 20 de lei sau 10 PET-uri sau 5 doze de Al

ro

11 Jul, 2012 21:42 1301 Marime text

silver.jpgCunoscuti ca fiind ecologisti convinsi, animal x va lansa un nou single in cadrul primului concert dintr-un club in care publicul decide in ce moneda plateste biletul de intrare: 20 de lei sau 10 PET-uri sau 5 doze de Al.

Dupa lansarea proiectului Nu lasa PETe in urma ta! proiect prin care vor sa transforme in bani pentru educatia copiilor PET-urile care distrug planeta si pe care oamenii le arunca frecvent la gunoi, baietii de la animal X s-au pus pe treaba, si ca sa convinga populatia ca PET-urile inseamna bani au inceput seria de evenimente prin care oamenii pot "cumpara" bilete in PET-uri ramanad cu banii in buzunar.

Joi 12.07.2012 la ora 22.00, in Club Silver Church va avea loc primul concert care se desfasoara intr-un club, unde, daca nu ai lasat PETe in urma ta, poti sa auzi in premiera noul single ANIMAL X si sa ramai cu banii in buzunar.

Pentru cei care vor plati biletul cu cele mai multe PET-uri, au pregatit alaturi de partenerul acestui eveniment - Societatea Ateneul Roman - Universitatea Ecologica Bucuresti - un super premiu eco - o bicicleta Pegas in varianta moderna, dotata cu un cos de rachita plin cu flori si multe alte surprize.

Eveniment Generatia Verde si Descult in iarba.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii