Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La 22 de ani, Radio România Constanţa îşi deschide porţile către ascultătorii săi şi a programat emisiuni speciale

ro

17 Jan, 2012 23:32 551 Marime text
Pe 21 ianuarie, Radio România Constanţa împlineşte 22 de ani de la prima emisie. Pentru a marca momentul împreună cu ascultătorii, sâmbătă, 21 ianuarie, va fi organizată „Ziua Porţilor Deschise".
Radio Constanţa face parte din reţeaua Studiourilor Regionale aparţinând Radio România. Radio Constanţa a fost primul post de radio care a început să emită, după Revoluţia din decembrie 1989, în Dobrogea, primul program fiind pus în undă la data de 21 ianuarie 1990, din Vila numărul 1 Mamaia, sediul postului estival Radio Vacanţa.
Radio Constanţa emite pe frecvenţele de 909 KHz Constanţa şi 1530 KHz Tulcea, precum şi pe 100,1 MHz, în banda de unde ultrascurte (FM), pentru ascultătorii din judeţele Constanţa şi Tulcea, însă este recepţionat, în condiţii bune sau acceptabile, şi în judeţele Brăila, Buzău, Vrancea, Galaţi, Ialomiţa şi Călăraşi.
În perioada mai - septembrie, pe frecvenţa de 100,1 FM, Radio Constanţa transmite programul estival RADIO VACANŢA, având ca arie de acoperire întreg litoralul românesc.

La aniversarea celor 22 de ani de activitate neîntreruptă, Studioul Regional Radio Constanţa se prezintă în faţa ascultătorilor cu maturitatea profesională determinată de experienţa dobândită în această dublă decadă, dar şi cu exuberanţa şi jovialitatea tinerei generaţii de jurnalişti,care şi-a început activitatea aici şi continuă tot aici desăvârşirea profesională.
Suntem primii în Dobrogea şi promisiunea pe care o facem este cea de a păstra acest statut, atât prin cantitatea şi calitatea informaţiei transmise, cât şi prin atitutinea cotidiană a întregii echipe de la Radio Constanţa.
Astfel, sâmbătă, 21 ianuarie, între orele 10.00 şi 12.00, toţi cei care vor să vadă cum sunt realizate emisiunile radio sau doresc sa îi cunoască pe redactorii Radio Constanţa aflaţi în emisie sunt aşteptaţi la sediul nostru din Vila nr.1, Mamaia.

"Radio Constanța - Dacă știi, știi de la noi !"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii