Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Isterie pe litoral! Tinerii din LaLa Band cântă pentru prima dată la mare!

ro

20 Jul, 2012 01:10 1047 Marime text

După ce au susținut concerte cu casa închisă la Arenele Romane și Sala Palatului, trupa La La Band se pregătește acum de primul show de pe litoral, la Mamaia.

Sâmbătă seara, artiștii vot face show la Tribute Summer Residence, clubul cu cea mai lungă scenă de pe litoral (15 metri) și, totodată, cel mai mare club indoor de la mare, cu o capacitate de 1500 de persoane.

Tinerii care au isterizat adolescenții din România le dau ocazia fanilor să asiste, în premieră, la repetitiile concertului.

Prețurile biletelor încep de la 50 de lei și ajung la 100 de lei pentru cele VIP. Cei care vor cumpăra bilete VIP vor beneficia însă de un tratament special, aceștia urmând a a avea acces la repetițiile care se vor desfășura sâmbătă între orele16: 00-18:00 dar și la o sesiune specială de autografe.

„Va fi un show impresionant, o adevărată desfășurare de forțe, în premieră și pentru noi, ca locație care este obișnuită cu evenimentele de mare amploare. Acești puști sunt foarte talentați și au declanșat un fenomen greu de crezut. Show-ul lor va fi unul special, ce va include câteva momente pregătite special pentru această seară", declară Dan Cociș, manager Club Tribute Summer Residence.

Concertul LaLa Band este programat să aibă loc sâmbătă, 21 iulie, la Tribute Summer Residence din Mamaia, începând cu ora 21. Biletele se pot cumpăra atât de la club cât și de pe www.myticket.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii