Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Invitatie - Congresul de înfiinţare a Partidului Noua Republică

ro

20 Jun, 2012 23:15 773 Marime text
Stimată doamnă, Stimate domn,

Avem onoarea de a vă invita la Congresul de înfiinţare a Partidului Noua Republică, ce va avea loc Sâmbătă, 23 iunie 2012, ora 11am, la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti (Calea Plevnei, nr 61, sector 1).

Evenimentul va reprezenta punctul culminant al unei aventuri începută în luna septembrie 2011, când un manifest politic semnat de Mihail Neamțu (universitar, 34 ani) s-a rostogolit pe Internet și a coborât apoi la firul ierbii în peste patruzeci de localități din țară și străinătate.

Astăzi, Noua Republică este un partid în curs de înregistrare la Tribunalul București, cu peste 30,000 membri fondatori și 214 delegaţi care vor participa la Congres.

Noua Republică este cea mai proaspătă construcție de centru-dreapta, cu autentice inflexiuni liberale și conservatoare, menită să încurajeze participarea cetățenească la viața publică.

Credem într-o Românie a cetăţenilor bine-crescuţi, inteligenţi, respectuoşi faţă de comunitatea locală, dornici să inoveze şi, totodată, să păstreze darurile ori zestrea înaintaşilor. Mizăm pe combinaţia dintre înţelepciunea tradiţiei şi inteligenţa modernităţii. Nu ne regăsim în jupânii partidelor care îngroapă, cu atâta prost-gust şi ignoranţă, interesul cetăţenesc în beneficiul aranjamentelor patrimoniale.

Între o stângă iresponsabilă şi o dreaptă compromisă, Noua Republică apare ca un smart party. Suntem finanţaţi exclusiv de către cetăţeni liberi, fără angajamente suspecte. Ne bucurăm de susţinerea diasporei şi vrem să reprezentăm aspiraţiile românilor de pretutindeni. Pentru toţi românii vrednici şi pricepuţi din această ţară avem un mesaj simplu: ieşiţi din letargie şi veniţi alături de noi.

Vă aşteptăm, așadar, să participaţi la Congresul de înființare a Partidului Noua Republică. Şi-au confirmat prezenţa la acest eveniment diferite personalităţi ale societăţii civile şi ale sferei politice. Între invitaţii noştri se numără Monica Macovei, Adrian Papahagi sau Grigore Leşe.

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa dumneavoastră la adresa de email: presa@nouarepublica.ro.

Programul Congresului de înfiinţare a Partidului Noua Repulică

11.15 - 11.30 Sosirea invitaților și a presei 11.30 - 11.40 Cuvânt de întâmpinare: Mihail Neamţu 11.40 - 12.30 Cuvântul invitaților: Monica Macovei, Adrian Papahagi şi Grigore Leşe 12.30 - 13.00 Conferință de presă: Mihail Neamţu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii