Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ingeri si demoni, tema primei petreceri din finala Tuborg Party Manager

ro

10 Aug, 2011 23:30 910 Marime text

Bucuresti, 10.08.2011 Prima petrecere din finala Tuborg Party Manager a avut loc vineri, 05 august, in clubul Midnight Sun din Costinesti, unde zeci de ingeri si demoni „s-au pogorat" pentru a-l sustine pe Vas Tamas, unul dintre finalistii din competitia Tuborg. Dupa timpul petrecut pe plaja din Costinesti pentru a reusi sa convinga cat mai multi tineri sa-l sustina in cadrul campaniei organizata de Tuborg, Vas Tamas a organizat prima petrecere din finala pentru titlul de Tuborg Party Manager. Alaturi de el s-au aflat nume sonore precum Cosmina Pasarin, DJ Manda, DJ Rynno si Sylvia, veniti acolo pentru a fi martorii unei petreceri cu adevarat incendiare.

Clubul Midnight Sun va gazdui, in urmatoarele doua saptamani, petrecerile celorlalti doi finalisti din competitia Tuborg Party Manager. In timp ce Dan Apetrei, finalistul din Bucuresti, va incalzi publicul pe ritmuri africane, Vladut Radu din Cluj Napoca va aduce luminile extravagante ale Las Vegasului pe plaja din Costinesti. La finalul acestei etape, juriul va analiza succesul acestor petreceri in functie de numarul de invitati si de cat de incendiara a fost atmosfera, iar finalistul care va obtine punctajul maxim va fi castigatorul celui mai dorit job al verii, Tuborg Party Manager.

Competiţia pentru jobul de Tuborg Party Manager a intrat pe ultima suta de metri iar castigatorul campaniei va beneficia timp de 6 luni de un salariu lunar de 1000 EUR, o masina de serviciu Toyota Auris Hibrid, dar si de o agenda plina de petreceri. Acesta va fi desemnat de catre Tuborg pana la finalul lunii august.

Campania nationala „Tuborg te vrea Party Manager" reprezinta una dintre cele mai mari provocari adresate iubitorilor de distractie din Romania. Conform unui studiu recent, 1 din trei romani viseaza sa ajunga manager de petrecere, acesta fiind jobul de vis la care aspira majoritatea tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani.

Despre Tuborg:

Chiar de la aparitia pe piata romaneasca, experientele muzicale oferite de Tuborg au fost memorabile. Fie ca a fost vorba de trupe internationale de renume sau artisti romani, Tuborg a reusit sa anime de fiecare data atmosfera, dand publicului sansa deschiderii la distractie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii