Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farmaciile Dona lansează în premieră aplicaţia de smartphone care îţi indică cea mai apropiată unitate farmaceutică unde poţi găsi medicamentele de care ai nevoie

ro

28 Jun, 2013 13:47 1351 Marime text
 Noua aplicaţie poate fi descărcată gratuit şi este disponibilă pe Android şi Iphone
 
 Farmaciile DONA prezintă prima aplicaţie a unei reţele de farmacie din România destinată telefoanelor mobile inteligente. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din Google Play şi Itunes, fiind astfel disponibilă pentru Adroid şi Iphone. Agenţia Ceva Design s-a ocupat de dezvoltare şi implementare la nivel de grafică şi programare.
 
Clienţii DONA vor avea acces la baza de produse din întreaga reţea de unităţi farmaceutice, în funcţie de oraşul de reşedinţă. Printr-o simplă navigare în aplicaţie, aceştia pot verifica daca un anumit produs se găseşte în stoc, putând fi totodată îndrumaţi spre cea mai apropiată farmacie. Prin intermediul acestei aplicaţii, clienţii vor putea telefona direct unei anumite farmacii, vor putea utiliza cardul de fidelitate folosind direct smartphone-ul sau pot afla informaţii despre promoţii şi partenerii DONA.
 
“Aplicaţia are rolul de a îmbunătăţi interacţiunea clientului cu farmacia. Este uşor de utilizat si informaţiile sunt foarte utile, mai ales pentru pacienţii care au nevoie de anumite medicamente puţin mai greu de găsit în farmacii sau de produse în regim de urgenţă. Dacă luăm în considerare succesul înregistrat până acum, ne aşteptăm ca această aplicaţie să atingă peste 10.000 de descărcări în următoarele luni. Vom continua să o dezvoltăm şi să investim noi resurse în funcţie de feed-back-ul primit de la clienţii noştri”, a explicat Ana Maria Petculescu, Director de Marketing Farmaciile DONA.
 
Aplicaţia va beneficia de o campanie de promovare pe pagina de Facebook a companiei şi în unităţile DONA.
 
 Pentru a o accesa, folosiţi următorul QR code:
 
Despre Farmaciile DONA
 
Farmaciile DONA este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar peste 1 milion de pacienţi din toată ţara.
 
Compania are peste 1500 de angajaţi şi numără peste 220 de farmacii şi deserveşte lunar peste 1 milion de pacienţi din toată ţara.
 
Detalii despre companie şi despre oferta de produse sunt disponibile la www.farmaciiledona.ro.  
 
 
Despre Ceva Design
Ceva Mai Mult Design a fost înfiinţată în 2004 ca firmă de Web Services, iar în cei peste 9 ani de activitate şi-a construit un portofoliu important de clienţi foarte mulţumiţi. În anul 2012 focusul companiei, cunoscută sub brand-ul Ceva Design, s-a schimbat pe implementarea de strategii de Mobile Marketing, prin platforma specifică pe care a dezvoltat-o şi prin aplicaţiile mobile iOS şi Android create pentru clienţii săi. Portofoliul actual al Ceva Design cuprinde 15 aplicaţii publicate, în diverse domenii, de la farma la restaurante şi de la auto la fitness. Recunoaşterea oficială a venit cu prilejul primei gale Mobile Awards Romania 2013, când Ceva Design a primit Premiul III la secţiunea Brand Applications. Mai multe detalii se găsesc la www.cevadesign.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii