Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipele de asistenta psihologica sprijina victimele accidentului rutier din Muntenegru si rudele acestora

ro

26 Jun, 2013 21:24 1166 Marime text
Astazi, 26 iunie 2013, la ora 10,30 a avut loc sedinta de coordonare a echipelor de asistenta psihologica constituite de catre Colegiul Psihologilor din Romania pentru victimele accidentului rutier din Muntenegru si apartinatorii/rudele acestora, afectate de evenimentul tragic petrecut acum trei zile.
Astfel, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti functioneaza o echipa de urgenta compusa din urmatorii psihologi: Iliuta Catalina, Long Vistiana si Parlog Diana (coordonator). La Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni" din Bucuresti functioneaza o echipa de urgenta compusa din urmatorii psihologi: Adrian Socol (coordinator), Dinca Alice, Morar Alina, Tanase Ioana si Claudia Tanase (Popescu). La Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca) functioneaza o echipa de urgenta compusa din urmatorii psihologi: Dr. Diaconu Gabriel (coordonator), Grososiu Sabina si Moaga Ana-Maria.
Amintim faptul ca doamna psiholog Tanase Ioana a fost prezenta la IML Bucuresti in noaptea anterioara (25-26 iunie 2013) si a asistat psihologic apartinatorii victimelor decedate. Gestul domnii sale onoreaza intreaga breasla, motiv pentru care ii multumim!

Mentionam faptul ca in prezent sunt inregistrati aproximativ 50 de psihologi, care vor putea interveni in functie de necesarul inregistrat de catre conducerile unitatilor de urgenta si coordonatorii echipelor de asistenta psihologica. Multumim tuturor psihologilor care si-au manifestat disponibilitatea de a acorda asistenta psihologica pentru victimele accidentului rutier din Muntenegru si apartinatorii/rudele acestora, divedindu-si inca odata solidaritatea si capacitatea profesionala.

Multumim managerilor unitatilor de urgent care au dovedit disponibilitate pentru colaborare cu echipele externe constituite de catre Colegiul Psihologilor din Romania (Dr. Radu Macovei Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca), Dr. Daniela Safta - Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti si Dr. Buliman Anca - Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni").
Multumim Institutului Sper, Fundatiei Estuar si Medlife pentru implicare si sprijin.
Departamentul juridic si de comunicare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii