Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duminca Floriilor sărbătorită în Constanţa cu cadouri fashion de la New Look

ro

25 Apr, 2013 20:16 1228 Marime text
Reduceri exclusive de 20% pe baza cărţii de identitate pentru constănțencele cu nume de floare şi pentru prietenele acestora.

Ofertă valabilă în perioada 26-28 aprilie, în magazinele New Look din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Constanţa.
 
Aproximativ 1,5 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica de Florii, dintre care peste 850.000 sunt femei*. Cu această ocazie, brandul britanic de modă New Look a decis să sărbătorească Duminica Floriilor printr-o ofertă de trei zile, dedicată româncelor cu nume de flori. Astfel, în perioada 26-28 aprilie, constănțencele care poartă nume de floare vor beneficia de reducerea-cadou de 20%**, aplicată pe baza cărţii de identitate. În plus, dacă o clientă decide să vină însoţită de una sau mai multe prietene, brandul britanic promite aceeaşi reducere de 20% fiecăreia.
 
“Pentru o pasionată de modă, o sesiune de shopping dedicată, prin intermediul căreia să se răsfeţe cu noi piese vestimentare la preţuri reduse este cadoul perfect. Iar dacă această experienţă este împărtăşită cu cele mai bune prietene, cu atât mai bine. De aceea am decis să oferim -20% reducere atât sărbătoritei, cât şi prietenelor care o vor însoţi. Prin urmare, fiecare femeie cu nume de floare care va intra în magazinele New Look va primi cadoul nostru şi, în acelaşi timp, va avea ocazia să împartă acest cadou cu persoanele dragi. Dar din dar se face shopping”,  a declarat Carmen Mărunţelu, PR&Marketing Manager New Look România.
 
Oferta este valabilă în magazinele New Look  din Bucureşti - Afi Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City, Cluj - Polus Center, Constanţa - Maritimo Shopping Center şi Iaşi - Palas Iaşi.
 
* Potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.
**Reducerea este valabilă la toate produsele New Look aflate la preţ întreg, care nu fac obiectul altor promoţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii