Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Despre emoții feminine, trăiri puternice și drumuri de viață - "Monoloagele vaginului"

ro

21 May, 2012 21:43 1465 Marime text
21.05_monoloagelevaginului_23mai_resize.jpgLa Garage club & lounge, seria spectacolelor "Monoloagele vaginului" continuă cu încă două reprezentații. În zilele de miercuri 23 și 30 mai, publicul se poate întâlni cu echipa Diana Giubernea - Mona Gavrilaș.

Reluarea spectacolului a stârnit un val de interes în rândul publicului bucureștean și multe persoane și-au exprimat dorința de a vedea sau revedea spectacolul.

Pornind de la celebrul text semnat de Eve Ensler, regizoarea Mona Gavrilaș a creat un spectacol emoționant, viu, puternic. Apropiindu-se de un număr record de reprezentații pentru un spectacol de club, 300, după șase ani de la premieră, "Monoloagele vaginului" își păstrează prospețimea și transmite mesaje care schimbă percepția fiecărui spectator, în moduri diferite, la nivelul trăirilor intime.

Câteva impresii din public după prima reprezentație de la Garage club & lounge:

"Spectacolul nu se termină odată cu ieșirea actriței de pe scenă, nu se termină nici măcar după ultima bătaie din palme. Piesa se ia acasă, se cugetă, se simte și nu se uită."

"O călătorie intimă și emoțională într-un univers feminin, caracterizat aici de un singur cuvânt, adesea greu de pronunțat pentru mulți dintre noi, "Monoloagele Vaginului" cheamă indignarea și zâmbetele, curiozitatea și aplauzele."

"Spectatorul nu este ținut de mână, ci este aruncat într-un hău de emoții și trăiri, este pus în fața faptului împlinit și lăsat să își aleagă propria stare."

Următoarea reprezentație va avea loc miercuri, pe 23 mai în Garage club & lounge. Echipa Diana Giubernea - Mona Gavrilaș pregătește o stagiune cu spectacole noi, în această vară.

Biletele sunt puse în vânzare în Rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe www.eventim.ro): http://www.eventim.ro/ro/bilete/monoloagele-vaginului-bucuresti-garage-club-lounge-414653/performance.html.

Recomandăm publicului să își rezerve locuri la club, după achiziționarea biletelor. Numărul de telefon pentru rezervări este: 0769 427 243

Un spectacol susținut de: eva.ro, ziare.com, Vedeta, Ask Men, Urban Things, Info Music, Sapte Seri, Orasul Meu, Bewhere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii