Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Designers for Kids este primul magazin online cu articole pentru copii create de designeri români

ro

23 Apr, 2013 20:16 1098 Marime text

Bucureşti, 19 aprilie 2013

Roxana Dumitru şi Adina Sasu sunt două antreprenoare care au avut curajul să viseze la lumea frumoasă şi inocentă a copilăriei. Ele au reuşit, într-un timp foarte scurt, să materializeze unicul proiect de fashion Made in România dedicat copiilor: Designers for Kids. Este un proiect amplu, care debutează cu patru colecţii de hăinuţe şi accesorii pentru copii, create de designeri români. Toate piesele sunt reunite sub umbrela Designers for Kids şi se pot achiziţiona online de pe www.designersforkids.ro.

“Splendoarea hăinuţelor pentru cei mici ne-a proiectat într-o lume de vis a copilăriei. Practic, sufleteşte, am redevenit copii, am găsit multă energie şi plăcere în acest business încă din faza de concept. Asta ne-a şi motivat foarte tare şi entuziasmul explică faptul că, în doar trei luni de zile de la prima discuţie, am reuşit să ne construim o echipă de profesionişti şi să lansăm Designers for Kids”, declară cele două asociate Roxana Dumitru şi Adina Sasu.

Rhea Costa, Malvensky, Carla Szabo şi Zaysha sunt designerii români care au semnat primele colecţii disponibile pe www.designersforkids.ro. Creatoarele au fost foarte încântate să contribuie la dezvoltatea primului magazin online dedicat hăinuţelor şi accesorilor pentru copii realizate întegral în România.

“Este un proiect minunat, la care am participat cu şi din tot sufletul prin creaţiile special concepute pentru Designers for Kids. O iniţiativă de lăudat, care aduce un zâmbet sincer pe chipul tuturor copiilor”, a declarat Rhea Costa.

Piesele vestimentare şi accesoriile disponibile pe www.designersforkids.ro sunt potrivite atât ţinutelor de zi, cât şi pentru ocazii festive. În plus, în funcţie de sezon, pe pagina magazinului online, dar şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/DesignersForKids sunt anunţate promoţii atractive pentru piesele vestimentare şi accesoriile de colecţie create de designeri români.

Conceptul Designers for Kids este unul generos, având şi o latură socială. Mai exact, la fiecare articol achiziţionat de la Designers for Kids, 10% din sumă este redistribuită către organizaţia Mia’s Children. Orice hăinuță sau accesoriu cumpărat de la Designers for Kids îmbracă și un copil de la Mia’s Children. În curând, acest proiect va include şi alte organizaţii care vor fi susţinute de Designers for Kids.

Designers for Kids este un proiect ce a pornit din dorinţa de a oferi calitate, originalitate şi un strop de magie în viaţa copiilor. Cei mici cu siguranţă se vor simţi speciali purtând hăinuţe şi accesorii create de designeri români. Totodată, este un proiect unic în România, care-i provoacă pe designerii români de fashion să-şi extindă universul creativ şi în lumea celor mici.


Pentru mai multe informaţii vă rugăm accesaţi www.designersforkids.ro sau contactaţi Cristina Zaharia, SHAKE Advertising, cristina.zaharia@shakeadvertising.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii