Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa Gala Culturala Romano-Turca

ro

13 Mar, 2013 19:41 1766 Marime text
   Astazi, incepand cu ora 11.00, in sala de sport a Scolii Spectrum, a avut loc o conferinta de presa dedicata evenimentului Gala Culturala Romano-Turca. Spectacolul de anul acesta va avea loc miercuri, 20 martie, in Bucuresti la Sala Palatului, iar sambata, 23 martie, incepand cu ora 19.30 la Casa de Cultura din Constanta.
   Evenimentul a fost prezentat de D-na Florescu Mihaela, Consilier Educativ in cadrul Institutiei Lumina. Din echipa venita de la Bucuresti pentru promovarea acestui eveniment au mai facut parte Dl. Salih Katirci, Director General Adjunct si Dl. Sedat Can, Sef Catedra Lb.Turca si responsabil principal Gala Culturala.
   Gazdele evenimentului  de astazi au fost Dl. Ismail Okan Gur, Director Scoala Spectrum Constanta, Dl. Mustafa Bedir, Director Liceul International de Informatica Constanta, D-na Adriana Elabed, Director Scoala Spectrum Constanta.
   La spectacolul de anul acesta vor participa in total peste 300 copii din cadrul celor 11 scoli ale societatii noastre, Lumina Institutii de Invatamant. Dintre acestia 36 provin din Scoala Spectrum Constanta, care vor dansa si vor interpreta majoritatea cantecelor din spectacol.  Vor mai fi prezentate momente artistice din folclorul romanesc si folclorul turcesc. Spectacolul va fi prezentat de Andreea Marin si Kemal Ayyildiz.
   Specificam faptul ca acesta Gala reprezinta o modalitate de a selecta viitorii reprezentanti ai Romaniei, la Olimpiada Internationala din Turcia (unde de-a lungul timpului elevii nostri au obtinut numeroase premii I), care se va desfasura pe Stadionul Galatasaray in iunie. Tot scolile noastre, alaturi de Ministerul Industriilor si cel al Turismului vor reprezenta Romania in cadrul Pavilionului care va fi organizat la Izmir in luna mai.
   Va multumim si va asteptam sa fiti alaturi de noi la acest minunat spectacol!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii