Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Clubul Rotary Constanta Yachting

ro

19 Jun, 2014 19:47 2409 Marime text
Fidela devizei “a servi mai presus de sine”, organizatia Rotary din Romania se implica activ in dezvoltarea de proiecte adresate comunitatii. In cazul de fata trei cluburi Rotary si anume: Bucuresti “Curtea Veche”, Romford din Marea Britanie si Constanta “Yachting”, au initiat un proiect destinat comunitatilor rurale. Este vorba despre o donatie de 20 calculatoare si o imprimanta multifunctionala care vor dota scoala din satul Garlita, judetul Constanta. Calculatoarele vor fi conectate intr-o retea, vor avea acces la internet si au instalate softuri de ultima generatie. Valoarea estimata a donatiei depaseste 30.000 Euro, iar beneficiul comunitatii consta in sansa de a dezvolta tinerei generatii de elevi competentele digitale atat de necesare lumii contemporane.
Bucuria pe care speram sa o citim in ochii copiilor va fi cel mai bun semn ca eforturile rotarienilor din cele trei cluburi nu au fost zadarnice.
Vineri 20 iunie va avea loc instalarea tehnicii de calcul, precum si predarea donatiei catre conducerea scolii amintite. In acest fel suntem siguri ca inceputul viitorului an scolar ii va intampina pe elevii din Garlita cu un laborator IT complet utilat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii