Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cantine pentru clienţii şi angajaţii Ceronav

ro

24 Jul, 2012 23:28 907 Marime text

Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV a inaugurat săptămâna aceasta primul dintre cele trei spații pentru servirea mesei, special create pentru a oferi condiţii decente cursanţilor de a lua masa într-un cadru adecvat, dar și pentru a îmbunătăți condiţiile de muncă pentru angajaţi.

„Crearea unor spaţii special amenajate pentru servit masa a fost una dintre priorităţile noastre în sensul îmbunătăţirii mediului de lucru pentru angajaţi. Venim de asemenea în întâmpinarea cursanţilor noştri pentru ca aceştia să poată servi masa de prânz pe durata participării la cursurile de instruire, dat fiind că niciunul dintre sediile CERONAV nu se află în imediata apropiere a unor unităţi de alimentaţie publică" a afirmat Directorul General al CERONAV, Ovidiu Cupşa.

Primul dintre aceste spații a fost amenajat în sediul CERONAV din strada Pescarilor, urmând ca saptămâna viitoare alte două cantine, una în sediul din strada Baba Novac şi cea de-a doua în baza de instruire şi antrenament de pe malul lacului Siutghiol, să fie date în folosinţă. Toate cantinele funcţionează în sistem catering. Astfel, atât personalul CERONAV cât şi cursanţii care urmează programele de instruire în cele trei locaţii beneficiază de acum de condiţii corepunzătoare de luat masa.

Compartiment Comunicare si Relatii Publice

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii