Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociatia InfoSpeed lanseaza programul Nota Mare si Relaxare la Bacalaureat 2013

ro

24 Jul, 2012 23:32 523 Marime text
Asociatia InfoSpeed anunta lansarea programului Nota Mare si Relaxare la Bacalaureat 2013, special creat pentru a-i sprijini pe elevii de liceu in procesul de invatare pentru examenul de bacalaureant, astfel incat sa obtina rezultate maxime fara stresul invatatului pe dinafara, care se uita imediat, ci cu placerea retinerii informatiilor si a unui mod de invatare pentru toata viata. Cum ar fi sa te afli printre cei care vor fi printre primii pe listele de examinare, fara sa treci prin stresul emotiilor si al nesigurantei?

Te asteptam in programul Nota Mare si Relaxare la Bacalaureat 2013, care consta in organizarea unei tabere de lucru de 5 zile si a unei sesiuni de follow-up cu durata de 6 luni. Tabara se adreseaza elevilor din clasele a XI-a si a XII-a din toata tara si se desfasoara in perioada 2-7 septembrie 2012, la Bran. Aceasta are in vedere pregatirea psihologica a participantilor pentru examene desfasurate in scris si oral, cultivarea abilitatilor de redare si procesare a informatiei in timp real, antrenamentul pentru cresterea vitezei de citire si organizarea informatiei, imbunatatirea atentiei si concentrarii, insusirea de tehnici de memorare creativa si imbunatatirea relatiei cu informatia. Prin continutul sau, tabara are impact nu numai asupra rezultatelor la bacalaureant, dar mai ales are efect pe termen lung, intrucat ii va ajuta pe participanti sa obtina fara efort rezultate bune la examenul de admitere la facultare si ulterior, in perioada studentiei, in ceea ce priveste capacitatea de memorare si invatare accelerata.

"Curba de invatare este mult mai mare intr-un mediu cu natura si persoane de aceeasi varsta, cu aceleasi interese. Prin sustinerea de traininguri in fiecare zi se dezvolta si se fixeaza abilitatile de invatare. Invatarea are loc firesc, combinand activitatile fizice in natura cu antrenamentul mental", arata Alexandru Bordea, managerul programului.

Elevii din cadrul taberei vor continua pregatirea intr-un program de 6 luni, care vizeaza consolidarea abilitatilor deprinse si dezvoltarea acestora. Cei care vor urma programul Nota Mare si Relaxare la Bacalaureat 2013 vor fi selectati in urma unui test riguros, care urmareste doua criterii: interes fata de invatare si comportament. Taxa de participare este de 2200 RON la care se aplica o reducere de 35% pentru primii 5 inscrisi. Parintii vor putea urmari zilnic Jurnalul de bord, aflat pe site-ul Asociatiei http://www.infospeed.ro/, care va fi actualizat cu fotografii si informatii despre principalele evenimente ale zilei.

Asociatia Infospeed organizeaza tabere de invatare de 4 ani iar antrenamentul pe care participantii il primesc in timpul acestora are rezultate foarte bune atat pe termen scurt, cat si indelungat. Te asteptam sa te inscrii la telefon 0724577300 (Alexandru Bordea) sau pe mail: office@infospeed.ro

Despre Asociatia Infospeed

Lansat in anul 2002, InfoSPEED este cel mai important program din domeniul educatiei permanente si al dezvoltarii abilitatilor de invatare si procesare a informatiei. Acesta are ca obiective invatarea centrata pe om si dezvoltarea abilitatilor sale pe viata.

InfoSPEED este un program recunoscut de Programul National al Educatiei de Excelenta, lansat de Consortiul EDUGATE, ce faciliteaza accesul tinerilor si adultilor la educatia de excelenta pe tot parcursul vietii - un program national de imbunatatire a educatiei din România la care au aderat si continua sa adere organizatii si institutii, scoli si specialisti in educatie.

Pentru mai multe detalii, va asteptam la http://www.infospeed.ro/, office@infospeed.ro sau telefon 0724577300.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii