Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Animal X, peste 100.000 vizualizari pe Youtube!

ro

02 Mar, 2012 23:10 851 Marime text

Fanii Animal X aproape ca au blocat site-ul Youtube, fiind curiosi sa asculte noul single al trupei, "Doar tu si eu"!

La nici 36 de ore de la lansare, balada "Doar tu si eu", semnata Animal X, a primit deja un feedback pozitiv din partea ascultatorilor. Are deja peste 100.000 de vizualizari si multe comentarii pozitive din partea fanilor care asteptau cu nerabdare ca baietii care au facut furori in muzica romaneasca sa revina cu noi hit-uri!

Dupa «Nisip purtat de vant», baietii de la Animal X au scos o noua balada care a ajuns deja la inimile reprezentantelor de sex feminin din Romania. Cel putin asta este concluzia pe care o putem trage, daca e sa ne luam dupa rezultatele cautarilor pe Youtube.

Clipul piesei "Doar tu si eu" a fost filmat in Centrul vechi din Capitala si a fost regizat de Cercel Lazar. "Noul clip, fiind realizat in "curtea" noastra a necesitat un efort financiar considerabil mai mic. A fost un challenge pentru noi productia acestui clip", spune Serban (Hiena).

Cat despre vizualizarile de pe Youtube, Serban Copot a mai adaugat: "Suntem foarte placut surprinsi de feedback-ul piesei. Am observat o oarecare melancolie la ascultatori si ne bucura foarte mult ca aceasta piesa se ridica la inaltimea asteptarilor lor. Sectorul feminin a primit foarte bine cadoul nostru de martisor si, eu unul, sunt fericit"!

De 1 martie, Animal X a lansat noul videoclip la piesa "Doar tu si eu", pe care il puteti urmari aici:

http://www.youtube.com/watch?v=ixhBdKxzSHo

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii