Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afla cu ce premii si-au rasplatit baietii de la Animal X fanii care au venit cu peste 5000 de PET-uri la concertul din Silver Church!

ro

15 Jul, 2012 17:10 1450 Marime text

1_01.jpgNoul single Animal X, "Povestea noastra", a fost bine primit de public!

Fanii animal x au asaltat joia trecuta Clubul Silver Church cu peste 5000 de PET-uri si doze de aluminiu cu care au "platit" biletul la concert si au participat la unul dintre cele mai inedite concursuri - cine a adus cele mai multe PET-uri a plecat acasa pedaland pe o bicicleta PEGAS. Locul II a castigat un abonament de 3 luni la centrul wellnes unde se antreneaza baietii si locul III a plecat acasa cu un superb aranjament floral in PET.

1_02.jpgContinuand seria de evenimente promise in cadrul proiectului Nu lasa PETe in urma ta!, proiect care se doreste implicarea bucurestenilor in procesul de transformare a PET-urilor in bani pentru educatia copiilor, animal x a sustinut joi seara un concert in care publicul a decis moneda prin care a platit biletul: bani sau PET-uri.

Covoare de iarba, ture cu bicicleta prin club, decoruri cu floarea soarelui asezate pretios in PET-uri au fost o parte din suprizele de care ecologistii fani animal x au avut parte la concertul de joi seara.

Surpriza serii a fost insa noul single "Povestea noastra" a carui lansare cu videoclip va avea loc la inceputul lunii august si pe care animal x l-a cantat in avanpremiera, dedicandu-l tuturor celor care "nu au lasat PETe in urma lor".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii