Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

38 de fete luptă pentru coroana de "Miss România în Italia"

ro

19 Jul, 2012 21:16 1529 Marime text

foto5.jpgSâmbătă 21 iulie şi duminică 22 iulie, la parcul de distracţii Rainbow Magic Land din Valmontone, va avea loc concursul de frumuseţe "Miss România în Italia". Spectacolul va începe, în ambele zile, la ora ora 21.00. Prezentatoarea evenimentului va fi Ramona Bădescu, a cărei prezenţă ne-a fost confirmată şi de către organizatori. Din juriu va face parte şi primarul oraşului Valmontone, gazda concursului.

Din cele aproape 100 de românce care s-au înscris în competiţie pe site-ul concursului, în urma unor preselecţii regionale s-au calificat pentru etapa finală doar 38 de fete. Ele se vor întrece în faţa unui juriu compus din reprezentanţi din lumea modei şi sponsori ai evenimentului.

img_4744.jpg"Cele 38 de tinere au fost cazate încă de miercuri, 18 iulie, la hotelul Sheraton, unde au început pregătirile pentru spectacol, sub îndrumarea unei echipe de profesionişti, din care face parte unul din cei mai buni coregrafi din Italia, fost responsabil artistic pentru show-ul Bagaglino", ne-a declarat Eugen Terteleac, preşedintele ARI şi organizatorul evenimentului.

"Juriul va alege sâmbătă prin vot secret, cele mai frumoase fete, care nu vor şti rezultatele de la semifinală decât duminică. Probele din concurs sunt în principal două: o paradă a modei şi o probă de aptitudini artistice. Fiecare fată va prezenta ori un cântec, ori un dans, sau va demonstra cu ce talent se poate mândri".

img_4754.jpgDuminică seară va fi aleasă "Miss România în Italia" şi "Miss Simpatica"- fata care a obţinut cele mai multe voturi pe internet.

"Sponsorii evenimentului vor pune la dispoziţia câştigătoarelor diferite premii, iar stiliştii prezenţi în juriu vor putea selecţiona tinere pentru a fi lasnate în lumea modei. Cel mai important premiu va fi însă coroniţa de Miss, care pentru noi, are o valoare inestimabilă", ne-a mai spus Eugen Terteleac.

volantino1.jpgÎn cadrul concursului, va susţine un concert extraordinar trupa Mandinga, reprezentanta României în 2012 la Festivalul Eurovision, care a lansat hitul latino al verii "Zaleilah". Vor susţine două recitaluri de senzaţie Liviu Hodor & Mona, care şi-au lansat recent cel mai nou single, "Je t'aime", deja difuzat la toate posturile de radio din ţară.

Concursul de frumuseţe a avut parte şi de o campanie de promovare pe măsură, după cum ne explică Eugen Terteleac: "Comunitatea românilor din Italia este o realitate serioasă, de aceea promovarea a fost la fel. În afară de promovarea de pe internet şi din presă, prin intermediul Gazetei Româneşti, am distribuit un număr impresionant de fluturaşi în staţiile de metrou, în gări, şi pe litoralul roman. Aici impactul a fost unul puternic. Fete echipate corespunzător au vorbit cu turiştii au dat informaţii şi marea majoritate au fost foarte interesaţi de eveniment. Românii s-au bucurat când au aflat că va veni trupa Mandiga. În plus, am vrut să salutăm toţi turiştii, de la Latina până la Fiumicino, prin intermediul unui banner publicitar gigant tras de un avion".

volantino2.jpg"Românii care doresc să asiste la concurs vor beneficia de un preţ redus pentru intrarea în Parcul de distracţii, 20 de euro în loc 35. Când ajung la intrare pot prezenta cuponul nostru sau pot spune că vin în numele Asociaţiei Românilor din Italia. Cei care nu vin cu maşina, pot lua trenul din oră în oră, de la Termini. Ultima cursă de întoarcere către Roma este la ora 23, oră la care se va termina spectacolul", mai precizează Eugen Terteleac.

Miss România în Italia se află la cea de-a cincea ediţie consecutivă, evenimentul fiind organizat de Asociaţia Românilor din Italia (ARI). La concurs participă domnişoarele cu vârsta cuprinsă între 16 şi 23 de ani, de origine română, rezidente definitiv sau temporar în Italia.

ARI îşi propune ca prin acest concurs să aducă în faţa opiniei publice din Italia frumuseţea, inteligenţa, talentul şi sensibilitatea româncelor.

Associazione dei Romeni in Italia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii