Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

30 septembrie, ultima zi pentru plata impozitelor aferente semestrului II

ro

16 Sep, 2013 15:13 1280 Marime text

Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa aduce la cunoştinţa contribuabililor că termenul scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente semestrului al II-lea este 30 septembrie 2013.
 
Pentru a evita plata majorărilor de întârziere, SPIT recomandă contribuabililor să achite la termen impozitele şi/sau taxele datorate pentru: clădiri, teren, mijloace de transport, garaje, telefonie mobilă şi pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice în Constanţa.
 
Nivelul majorării de întârziere este de 2% din cuantumul obligaţiilor fiscale principale neachitate în termen, calculat pentru fiecare lună sau fracţiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent şi până la data stingerii sumei datorate inclusiv.
 
Amintim că obligaţiile datorate bugetului local Constanţa, pentru anul 2013 şi/sau anii anteriori, se pot achita la ghişeele unice ale instituţiei, la oficiile poştale, la agenţiile Garanti Bank şi la staţiile OMV din Municipiul Constanţa sau prin intermediul cardului bancar pe siteul instituţiei www.spit-ct.ro, prin sistemul Internet Banking, prin ordin de plată şi mandat poştal.
 
Director Executiv
 
Virginia Uzun
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii