Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

114 pârtii de schi din 14 judete din România sunt promovate de Ciuc Premium şi Groove Hour online şi prin pliante turistice gratuite

ro

18 Jan, 2012 17:25 340 Marime text
Joi, 19 ianuarie, ora 11.00, Complexul "Agrement Tâmpa", Braşov

Ciuc Premium şi Groove Hour, în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din judeţul Braşov lansează, în data de 19 ianuarie, la Braşov, a doua ediţie a celui mai amplu proiect de informare turistică dedicat sporturilor de iarnă, "i-Tour Schi".

Conceptul "i-Tour Schi" 2012 aduce o noutate în cadrul proiectului, prin gruparea domeniilor schiabile pe regiuni geografice, ceea ce permite promovarea lor încrucişată. Astfel turiştii sunt mai bine informaţi despre multitudinea opţiunilor de schi oferite de regiunea în care se află: Ardeal, Banat şi Valea Jiului, Covasna şi Harghita, Maramureş, Moldova şi Valea Prahovei. Campania face parte din proiectul naţional de informare şi promovare turistică i-Tour, inititat de Groove Hour, Ciuc Premium fiind partener în cadrul i-Tour Schi pentru al treilea an consecutiv.

"i-Tour Schi" oferă pasionaţilor de sporturi de iarnă din toată ţara posibilitatea de a experimenta cât mai multe pârtii de schi şi snowboard şi de a se bucura din plin de sezonul de schi, asigurând accesul facil turiştilor la informaţii despre domeniile schiabile din cele 14 judeţe atinse de i-Tour în această iarnă. Cele 6 materiale, au fost deja distribuite către 254 de hoteluri, pensiuni, vile şi centre infoturistice din ţară.

"Ciuc Premium a ales şi în acest an să se asocieze proiectului i-Tour Schi, pentru că este un proiect unic, ce pune în valoare patrimoniul turistic naţional. Pentru comunitatea Ciuc Premium contează doar gustul, iar în cazul iubitorilor de zăpadă şi sporturi de iarnă contează experienţa adevarată pe pârtie. Continuăm, astfel, tradiţia prin care susţinem atracţiile montane şi turismul activ în România." a declarat Gabriela Gălăţanu, Group Brand Manager.

"Proiectul i-Tour Schi continuă şi în sezonul de schi 2011 - 2012, alături de Ciuc Premium, atât offline, prin cele 220.000 de pliante diseminate la nivel naţional, cât şi online pe www.i-tour.ro. Am reuşit să extindem şi anul acesta reţeaua i-Tour, ajungând la 254 de puncte de contact cu turistul în judeţele cu pârtii de schi omologate. Acum, datorită noului concept, turiştii aflaţi în peste 40 de localităţi, din 14 judeţe vor beneficia de hărţi gratuite ale domeniilor schiabile din intreaga zonă, nu doar din staţiunea sau din oraşul în care se află. Pliantele gratuite sunt amplasate la recepţie sau în centrele de informare turistică." a declarat Dragoş Paiu, Director de Marketing Groove Hour

„Proiectul i-Tour derulat de Groove Hour şi Ciuc Premium ajuns la cea de a treia ediţie este de un real folos pentru pasionaţii de schi întrucât reuneşte într-un singur material informaţii despre pârtiile existente în ţara noastră. Suntem onoraţi de faptul că vom face şi anul acesta lansarea de la Braşov şi sperăm ca anul viitor să putem lansa o ediţie specială consacrată Festivalului Olimpic al Tineretului European care va avea loc în luna februarie 2013", a declarat Ionuţ Gliga, director executiv APDT Braşov.



"Continuarea proiectului "i-Tour Schi" ne ajuta sa promovam partiile de ski din tara, pentru o mai buna imagine a Romaniei ca destinatie europeana de sporturi de iarna, atat pentru turistii romani cat si pentru cei straini. Materialele promotionale vor fi distribuite in hoteluri si agentiile de turism din tara, acolo unde avem o consistenta nevoie de promovare,multumesc partenerilor Groove Hour şi Ciuc Premium " a declarat Corina Martin, Presedinte Federatia FAPT.


Parteneri strategici: Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică, APDT Braşov, Carpathian Toursim Cluster, Asociaţia pentru Turism Bucovina, CIT Piatra Neamţ, Primăria Oraşului Sinaia, Asociaţia de Promovare a Turismului Prahova, APDT Maramureş, AJT Sibiu, CIT Valea Jiului, Asociaţia de Promovare "Litoral - Delta Dunării".

Parteneri media: Travel Mix, Radio România, Oraşul Meu, Drum Liber, Constanţa Blog.

Extra info:

„i-Tour" este un proiect naţional de informare şi promovare turistică, iniţiat în 2005 de Groove Hour. În sezonul de iarnă 2011-2012 continuă tradiţia promovării pârtiilor de schi omologate din ţară şi dezvoltă cea mai amplă campanie de informare turistică realizată până acum. i-Tour Schi, proiectul dedicat sporturilor de iarna atinge anul acesta 31 de staţiuni montane, din 14 judeţe, materialele de promovare însumând 220.000 de exemplare şi fiind diseminate în urmatoarele localităţi: Arieşeni, Alba Iulia, Braşov, Poiana Braşov, Predeal, Cluj-Napoca, Băişoara, Sfântu Gheorghe, Şugaş Băi, Băile Tuşnad, Băile Homorod, Borsec, Ciumani, Miercurea-Ciuc, Târgu Jiu, Rânca, Deva, Petroşani, Straja, Baia Mare, Borşa, Cavnic, Baia Sprie, Sighişoara, Târgu Mureş, Piatra Neamţ, Azuga, Buşteni, Sinaia, Sibiu, Paltiniş, Trecătoarea Lupilor, Suceava, Vatra Dornei, Gura Humorului. Materialele conţin hârţile pârtiilor omologate din fiecare staţiune atinsă şi sunt grupate în 6 modele destinate zonelor geografice: Ardeal, Banat şi Valea Jiului, Covasna şi Harghita, Maramureş, Moldova şi Valea Prahovei. Fiecare tip de material conţine hărţile domeniilor schiabile din zona aferentă şi este diseminat în toate locaţiile selectate din regiune.

Începând din 2005, proiectul naţional de informare şi promovare turistică i-Tour a produs peste 2.000.000 de pliante de informare turistică gratuite diseminate în peste 400 de locaţii din zonele de trafic maxim din ţară: Litoral, Delta Dunării, Valea Prahovei şi din alte judeţe ale ţării. Alte iniţiative desfăşurate în cadrul i-Tour: "Redescoperă valorile!" proiect dedicat judeţului Braşov, "Constanţa Primul pas în lunga ta călătorie" album dedicat monumentelor din municipiul Constanţa, ambele alături de Jidvei România, "i-Tour Schi" proiect naţional de promovare a pârtiilor de schi omologate din întreaga ţară, alături de Ciuc Premium.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii