Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şcoala Altfel la Aeroportul Tuzla Mii de copii vor descoperi din tainele zborului și pot câștiga un zbor cu avionul 5 Aprilie 2015

ro

05 Apr, 2015 13:34 1591 Marime text
Aeroportul Tuzla se pregăteşte să primească oaspeţi de seamă. Cei mai curioşi copii vor avea o săptămână la dispoziţie pentru a înţelege ce înseamnă munca de pilot, inginer de aviaţie, însoţitor de bord sau pompier de aeroport şi vor vedea de aproape avioanele, elicopterele şi simulatoarele.

Săptămâna altfel este ocazia perfectă de a face cunoştinţă cu profesioniştii Aeroportului Tuzla. Începând de luni, 6 Aprilie 2015 aproape 2000 de copii vor ajunge la prezentările pe teme aviatice organizate aici.

Turul celor mici va începe cu o vizită la hangar şi cu explicaţii din partea unui specialist. Elevii vor putea să vadă avioanele de pe calea de rulaj şi chiar să intre în simulatorul de zbor pentru o lecţie unică. Şcoala de Supravieţuire pe Mare de la Tuzla va fi şi ea gazdă pentru cei mai îndrăzneţi, care vor să se famniliarizeze cu cea mai modernă tehnică de salvare.

Aeroportul Tuzla va fi vizitat de copii de la şcoli şi grădiniţe din Tuzla, Constanţa, Eforie Nord, Eforie Sud, Cernavodă, Negru Vodă şi Bucureşti.

Elevii pasionați de fotografie au ocazia să câștige un zbor cu avionul. Participanții trebuie să posteze pe Facebook o poză din vizita de la Tuzla cu hastgag-ul #AeroportulTuzla. Imaginea care primește cele mai multe Like-uri până pe 20 Aprilie este declarată câștigătoare. Norocosul fotograf va zbura cu avionul deasupra litoralului.

Invităm jurnaliştii interesaţi să vadă cum se desfăşoară o lecţie la Aeroportul Tuzla pentru copii, în orice zi, de luni până vineri, între orele 9.00 şi 14.00.

Persoană de contact: Cristina Mitchievici - 0754 070 551.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii